Ter Zake

Boekhouding

1 november 2018 15:00 - 17:00 Locatie: Ter Zake Het Ondernemershuis

Bent u klaar voor de start om als ondernemer aan de slag te gaan? Heeft u alle informatie die u nodig heeft op financieel-administratief gebied om een eigen onderneming te starten? Bent u op de hoogte van de regels? Kunt u (een deel van) de administratie zelf doen of is het beter om het uit te besteden? Weet u dat u BTW-aangiften moet doen en ook nog op tijd?

Een ondernemer wil graag doen waar hij of zij goed in is, meestal gaat daar alle aandacht en energie naar uit. Maar er zijn meer kanten aan het ondernemerschap dan alleen maar `uw ding doen’. Administratie is een belangrijk onderdeel van een eigen zaak, maar wordt vaak gezien als een noodzakelijk kwaad.

Thilda Houting houdt elke donderdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur het spreekuur Boekhouding voor (startende) ondernemers. U kunt bij haar terecht voor uw vragen op financieel-administratief gebied. Dit spreekuur wordt aangeboden door KUBUS Zoetermeer Centrum. Meer informatie kunt u vinden op www.kubus.nl

Wilt u gebruik maken van het spreekuur Boekhouding, maak dan vooraf een afspraak via info@tzho.nl of bel met  079 - 346 97 00.

"Op dit spreekuur kunt u terecht met al uw vragen over de boekhouding van uw startende of bestaande bedrijf." Thilda Houting
Thilda Houting
< Bekijk gehele agenda
Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.