Ter Zake

Coaching

29 oktober 2018 10:00 - 12:00 Locatie: Ter Zake Het Ondernemershuis

Ondernemen is vallen en opstaan maar ook staan en opvallen.

Als zelfstandig ondernemer doet u veel zelf. Waarschijnlijk krijgt u ook wel allemaal goedbedoelde adviezen uit uw omgeving, maar met wie kunt u nu écht sparren? Praten over wat er in u omgaat: over uw twijfels, over uw gevoelens bij beslissingen die u moet nemen en over bepaalde zaken die op uw pad komen.

Coaching betekent vooral de juiste vragen stellen die u prikkelen tot zelfonderzoek. Door coaching maakt u als het ware even een pas opzij. Tijdens de coachgesprekken kijkt u samen met de coach op een afstand naar uw eigen handelen, ideeën en visie. Een coach zorgt ervoor dat u zuiver en helder blijft. Dat u nieuwe invalshoeken blijft zien. Bij een goed bedrijf hoort een goede coach.

Juliette Meurs Troch is gespecialiseerd in coaching op het gebied van bedrijfsvoering en persoonlijke ontwikkeling. Haar kracht ligt in het feit dat ze als totaal onafhankelijke buitenstaander met u in gesprek gaat en een kijkje neemt in uw bedrijf. Samen brengt u het mogelijke en het onmogelijke in kaart. Coaching nodigt uit tot nadenken over uw koers, over uw toekomst. Het helpt om uw geschiedenis en uw patronen te begrijpen. En het nodigt u uit te oefenen, en later in praktijk te brengen, van nieuw, passender gedrag en denkpatronen.

Maak vooraf een afspraak via info@tzho.nl of telefonisch 079-346 97 00.

Samen bespreken we de belemmerende en bevorderende factoren, valkuilen en eventuele hulpbronnen. We gaan op zoek naar de mogelijkheden én onmogelijkheden van de door u gewenste situatie. Juliëtte Meurs
Juliëtte Meurs
< Bekijk gehele agenda
Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.