Ter Zake

Cybercrime

29 oktober 2018 10:00 - 12:00 Locatie: Ter Zake Het Ondernemershuis

Door de slimme, uitgedachte technieken en openbare verkrijgbare hackprogrammatuur is het kinderspel om uw vertrouwelijke gegevens aan de grote klok te hangen. Cybercriminelen verkopen uw gegevens op de online zwarte markt als brood bij de bakker.
Stelt u zich voor: het nieuwe productidee gekopieerd waar u maanden aan heeft gewerkt, een webshop die uit de lucht is of nog erger: aan de rechter uitleggen waarom de vertrouwelijke gegevens van uw klanten nu openbaar bekend zijn. Het is geen must meer maar noodzaak om uw bedrijf te beschermen tegen cybercriminelen. Menselijke handelingen, altijd de zwakste schakel van een complete beveiliging.

Heeft u vragen op het gebied van cybercrime? Wilt u meer weten over de denkwijze van hackers? Maakt u zich zorgen om de online veiligheid van uw organisatie? Dan is het cybercrime spreekuur zeker wat voor u.
Certified Ethical Hacker Wouter Parent van WeSecureIT helpt u met uw vragen over hacking en privacy. Meer informatie over WeSecureIT.

Maak vooraf een afspraak via info@tzho.nl of telefonisch 079 - 346 97 00.

Ik help organisaties zodat ze verstandige en doordachte keuzes kunnen maken en niet belanden in de “We doen maar niets” strategie. Wouter Parent
Wouter Parent
< Bekijk gehele agenda
Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.