Ter Zake

Debiteurenbeheer

17 oktober 2018 14:00 - 16:00 Locatie: Ter Zake Het Ondernemershuis

Omzet is pas omzet als de factuur betaald is. Daarom is het noodzakelijk om een gedegen debiteurenbeheer te voeren. Wie advies wil over debiteurenbeheer kan terecht bij het  spreekuur Debiteurenbeheer van Paul van de Schilde.

Paul van de Schilde geeft al 30 jaar advies over debiteurenbeheer en creditmanagement aan starters en het MKB. “Ik merk dat startende ondernemers vooral gefocust zijn op omzet halen. De kans bestaat dan dat de administratie verwaarloosd wordt”, aldus Van de Schilde. “En dat wil je nou net niet, omzet is pas omzet als de facturen zijn betaald.”

Hij adviseert starters dan ook een concreet plan op te stellen voor het betalingsverkeer en leveringsvoorwaarden. “Voor starters kan het bijvoorbeeld belangrijk zijn dat vooraf wordt betaald om hiermee weer investeringen te kunnen doen in het bedrijf”, aldus Van de Schilde. Ook voor bestaande bedrijven is een quick scan van het betalingsverkeer vaak geen overbodige luxe. “Voor bestaande ondernemingen kan gekeken worden hoe de procedure van het betalingsverkeer kan worden verbeterd”, geeft Paul van de Schilde aan. Het spreekuur geeft verder handvaten en tips voor verzekeringen, toetsing van contracten en  wetgeving.

Maak vooraf een afspraak via info@tzho.nl of bel 079-346 97 00.

Ik adviseer starters een concreet plan op te stellen voor het betalingsverkeer. Paul van de Schilde
< Bekijk gehele agenda
Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.