Ter Zake

Masterclass cybersecurity en cybercrime

21 november 2018 07:00 - 09:00 Locatie: Hotel van der Valk - Nootdorp

Hoe veilig is uw onderneming? Heeft u al uw informatie voldoende afgegrendeld tegen cyber-inbraak van buitenaf? En kunnen klanten op de website zonder zich zorgen te hoeven maken over hún veiligheid? Woensdag 21 november 2018 organiseert BNI Merquess een ‘Masterclass ondernemersontbijt’ met als onderwerp cybersecurity & cybercrime.

Marco Zannoni, directeur van COT, Institute for Safety, Security and Crisis Management zal spreken tijdens het ontbijt. Hij is gespecialiseerd in crisismanagement en neemt de deelnemers mee in de dynamiek van een cyberincident: wat als het ondanks goede beveiliging toch mis gaat? Wat zijn de kenmerken van een cyberincident? Wat betekent dit voor de respons op een incident? Hij deelt praktijkervaringen met cyberincidenten en geeft tips. Zie ook: http://www.cot.nl/overcot/medewerkers/marco-zannoni/ 

De masterclass wordt gehouden van 7.00 tot 9.00 uur in Hotel Van der Valk, Gildeweg 1 in Nootdorp. De inloop is vanaf 6.30 uur.

De masterclass is gratis, de kosten voor het ontbijt bedragen € 20,00. Opgeven kan bij Marion Neeleman via: deuitkomst.mediationpraktijk@gmail.com. Opgeven kan tot 15 november 2018.

 

< Bekijk gehele agenda
Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.