Ter Zake

Oudedagsvoorziening en de ondernemer

5 november 2019 19:00 - 21:00 Locatie: Ter Zake Het Ondernemershuis

Hoe ondernemend bent u als het gaat om uw oudedagsvoorziening?
In deze interactieve workshop gaat Henk Verhoek nader in op de mogelijkheden die u als zelfstandig ondernemer hebt om uw oudedagsvoorziening veilig te stellen. Hij maakt hierbij een aantal verdiepingsslagen om voor de fiscale voorwaarden, voor- en nadelen van diverse opties helder te maken. Na afloop bent u in staat om een meer bewuste keuze te maken, rekening houdend met de belastingtechnische voorwaarden en risico’s. Er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen en onderlinge gedachtewisseling.

Deze workshop is met name geschikt voor ondernemers (zzp-ers, eenmanszaken etc) die hun onderneming niet in de vorm van een BV uitoefenen, hoewel de workshop ook voor deze laatsten nuttige tips bevat.

Wilt u deze workshop bijwonen, meld u dan aan via een email naar info@boekhouddienst.nl onder vermelding van uw naam en onderneming. Ook het vooraf per email stellen van vragen over dit onderwerp wordt op prijs gesteld. Deze vragen zullen dan tijdens de workshop worden besproken. Er zijn geen kosten verbonden aan deelneming aan deze workshop.

Meer informatie over Boekhouddienst Verhoek vindt u op www.boekhouddienst.nl

< Bekijk gehele agenda
Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.