Ter Zake

Pitchavond Ondernemersschool Zoetermeer

14 februari 2019 18:15 - 22:00 Locatie: Ter Zake Het Ondernemershuis, Markt 3, Zoetermeer

Hoewel een eigen bedrijf beginnen een kwestie van doen is, maakt een slimme voorbereiding de kans van slagen groter. Gemeente Zoetermeer stimuleert goed ondernemerschap en biedt in samenwerking met haar partners (door)starters de 'Ondernemersschool Zoetermeer' aan. Op 14 februari 2019 vieren wij de afsluiting van de vierde cursus en worden de certificaten uitgereikt.

Tijdens deze avond presenteren nieuwe ondernemers met veel liefde hun bedrijfsplan waar ze de afgelopen 10 weken aan hebben gewerkt. De vierde groep (aspirant)ondernemers rond binnenkort de intensieve training af. Tien weken lang, met 2 cursusavonden per week, hebben ze gewerkt aan hun ondernemersvaardigheden en ondernemersplan, onder begeleiding van docenten, ervaren ondernemers en professionals. 

Feestelijke afsluiting en start nieuwe ondernemers

Op donderdag 14 februari 2019 om 18.15 uur sluiten we de vierde Ondernemersschool Zoetermeer feestelijk af met een ondernemerspitch en uitreiking van het ondernemerscertificaat. Aan de jury de taak om de presentaties van de startende ondernemers te beoordelen en de beste pitchers in het zonnetje te zetten. De jury bestaat uit jan Iedema, wethouder Economische Zaken Zoetermeer, Suzanne Scholtes, bedrijfsadviseur Qredits Microfinanciering Nederland en Benita van Wegen, voorzitter ondernemersvereniging RVOZ.

Jan Iedema, Suzanne Scholtes, Benita van Wegen

Kom ook op 14 februari naar de pitchavond en uitreiking!

Familie en vrienden van de deelnemers, maar ook reeds gevestigde ondernemers en geïnteresseerden kunnen de feestelijke bijeenkomst bijwonen in Ter Zake Het Ondernemershuis op Markt 3 in Zoetermeer. De bijeenkomst start om 18.15 uur met een hapje en een drankje en om 19.00 uur doet wethouder Jan Iedema de opening. We sluiten af met een borrel. Genoeg tijd om kennis te maken met de nieuwe ondernemers!

Er is een beperkt aantal plaatsen, wij vragen u daarom om u tijdig aan te melden. 

Programma 

18.15 uur Inloop incl. hapje en drankje
18.45 uur Koffie en thee
19.00 uur   Welkom door Jan Iedema, wethouder Economische Zaken Zoetermeer
  Introductie Ondernemersschool Zoetermeer door Irma de Graaff, ondernemerscoach Ter Zake Het Ondernemershuis
  Pitch nieuwe ondernemers

De ondernemerspitch wordt beoordeeld door een jury, bestaande uit:
-Jan Iedema, wethouder Economische Zaken Zoetermeer
-Suzanne Scholtes, bedrijfsadviseur Qredits Microfinanciering Nederland
-Benita van Wegen, voorzitter ondernemersvereniging RVOZ
21.15 uur Uitreiking ondernemerscertificaten
21.30 uur Borrel
22.00 uur                         Einde

Komt u ook op 14 februari?

Via onderstaande button kunt u aangeven of u naar de bijeenkomst komt.

Aanmelden pitchavond en uitreiking

 

Ondernemersschool Zoetermeer

Gemeente Zoetermeer stimuleert goed ondernemerschap en biedt in samenwerking met haar partners aan (door)starters de 'Ondernemersschool Zoetermeer' aan. Ondernemersschool Zoetermeer is voor (aspirant)ondernemers om een goed ondernemingsplan te schrijven, te leren pitchen, ondernemerschap te versterken en voorwaarden van een kredietaanvraag te kennen. Ondernemersschool Zoetermeer wordt mogelijk gemaakt door de ondernemersvereniging RVOZ, Qredits Microfinanciering Nederland, gemeente Zoetermeer en Ter Zake Het Ondernemershuis Zoetermeer. 

< Bekijk gehele agenda
Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.