Ter Zake

Productontwikkeling

17 oktober 2018 15:00 - 17:00 Locatie: Ter Zake Het Ondernemershuis

Wat is uw strategie voor het ontwikkelen van uw productidee?

Heeft u een heel goed idee maar beschikt u niet over de kennis om het product te ontwikkelen of heeft u zelf geen productontwikkelafdeling? Alle reden om naar het spreekuur van R2Pro te komen. Wij brainstormen graag met u over uw uitdaging.

R2Pro kan u tijdens dit spreekuur vrijblijvend helpen bij alle vragen die komen kijken bij productontwikkeling, van research tot product. Is mijn planning realistisch? Welke partijen heb ik nodig om mijn product te ontwikkelen? Hoeveel gaat het kosten om mijn product op de markt te brengen? Hoe ga ik van prototype naar een serie product? Aan welke normen moet mijn product voldoen? Hanteer ik de juiste specificaties voor mijn product?

Wat doet R2Pro?
R2Pro helpt technische productidee├źn naar de markt te brengen zodat ze komen waar ze horen: bij de gebruikers! Wij ontwikkelen samen met onze klanten en een team van experts technische producten volgens de R2Pro-methode. Door onze bewezen methode wordt de ontwikkeling van een product een leuke ervaring vol passie, avontuur, concrete resultaten en bovendien een creatieve samenwerking.

Onze stijl? Enthousiast, professioneel en ondernemend.
U kunt ons letterlijk wakker maken voor een nieuw productidee en we gaan er vol voor! Wij zorgen voor een goede balans tussen eisen, haalbaarheid en een commercieel voordeel voor onze klant. We denken mee met onze klant, geven duidelijk aan als we ergens wel of niet in geloven en zijn bereid verantwoordelijkheid te nemen en risico te dragen. We betrekken de eindgebruiker vroegtijdig in het ontwerpproces en brengen in een zo kort mogelijke periode en met minimale risico's uw product op de markt! Voor meer uitleg over onze methode en onze video pitch kijk op www.r2pro.nl.

Maak vooraf een afspraak via info@tzho.nl of telefonisch 079 346 97 00.

"Succesvol product ontwikkelen? Dan heeft u duidelijke focus nodig. Weet waar u naartoe wil werken zodat u alle aspecten die u tegenkomt van begin af aan kunt meenemen." Henry Rodenburgh
Henry Rodenburgh
< Bekijk gehele agenda
Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.