Ter Zake

Small Business Event 'AVG & E-mail marketing'

29 mei 2018 18:30 - 22:00 Locatie: Ter Zake Het Ondernemershuis

De AVG-wetgeving heeft gevolgen voor je e-mail marketing activiteiten. Leer in dit Small Business Event wat de impact is op jouw e-mail marketing. Daarnaast krijg je te horen hoe je meer rendement haalt uit je mailings/nieuwsbrieven, rekening houdend met de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Hoe zit dat, AVG-wetgeving en e-mail?

Zit je nog met vragen als:

  • Wat is de AVG?
  • Wat is het verschil met de telecomwet?
  • Kan ik nog iedereen opnemen in mijn mailinglijst?
  • Hoe kan ik mijn adressenbestand laten groeien?
  • Hoe haal ik het maximale uit e-mail marketing?

Tijdens dit Small Business Event kijken Zoetermeerse specialisten samen met jou naar de vereisten. Zij geven het juridische kader met praktijkvoorbeelden en tips. Zo krijg je meer te weten over de privacyverklaring, verwerkingsovereenkomst, algemene voorwaarden en disclaimer, hoe het zit met toestemming en rechten van betrokkenen.

Je krijgt de mogelijkheid om al je vragen te stellen aan jurist Debby ’s Gravendijk (DSG Legal). Michiel Zwart, Partner manager bij Spotler, legt uit hoe Spotler als ontwikkelaar en leverancier van e-mail marketing software MailPlus omgaat met de AVG. Daarnaast krijg je e-mailmarketing tips door middel van praktijkvoorbeelden. Een leerzame en praktische bijeenkomst!

AVG-wetgeving

25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing in alle lidstaten van de Europese Unie. Deze nieuwe verordening vervangt de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Doel van de AVG is de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van hun gegevens en het vrije verkeer van persoonsgegevens.

Sprekers 

Debby ’s Gravendijk
Na 10 jaar ruime ervaring te hebben opgedaan als juridisch medewerker / griffier ter zitting binnen de diverse rechtsgebieden van de rechtbank Den Haag, wilde Debby het recht van de andere kant benaderen. Sinds september 2017 is Debby eigenaar van DSG Legal. Het bedrijf staat voor toegankelijke rechtshulp en juridische dienstverlening en behartigt de belangen van zowel particulieren als bedrijven.

Michiel Zwart
Spotler ontwikkelt en levert e-mail marketing automation software genaamd MailPlus en helpt meer dan 5.000 gebruikers in Nederland om e-mail marketing (automation) effectief in te zetten. Michiel werkt al 12 jaar bij het bedrijf en is momenteel als Partner manager verantwoordelijk voor het werven en onderhouden van het partnernetwerk (300+).

Het programma ziet er als volgt uit:

18.30 uur Ontvangst in Ter Zake Het Ondernemershuis, Markt 3, Zoetermeer
19.00 uur Start presentatie door Debby 's Gravendijk (DSG Legal) en Michiel Zwart (Spotler)
20.00 uur Pauze
20.30 uur Deel 2 presentatie
21.00 uur Netwerkborrel
22.00 uur Einde
   

Aanmelden

Het Small Business Event ‘AVG & E-mailmarketing’ is gratis toegankelijkvoor geïnteresseerde ondernemers uit de regio Zoetermeer. Je hoeft geen lid te zijn van een vereniging. Om voldoende interactie te houden, is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Meer informatie en aanmelden op www.smallbusinesszoetermeer.nl

 

Small Business Events is een initiatief van ondernemersvereniging RVOZ, gemeente Zoetermeer en Ter Zake Het Ondernemershuis. Voor vragen neem contact op met het secretariaat van de RVOZ (secretariaat@rvoz.nl) of Irma de Graaff, ondernemerscoach Ter Zake Het Ondernemershuis (info@tzho.nl).

< Bekijk gehele agenda
Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.