Ter Zake

Small Business Event 'Durf te vragen!'

12 maart 2019 18:00 - 21:00 Locatie: Ter Zake Het Ondernemershuis, Markt 3, Zoetermeer

Durf jij te vragen?

Hoe pakken andere ondernemers hun zaken aan? Hoe kan ik slim samenwerken? Welke mogelijkheden zijn er om mijn netwerk uit te breiden? Als ondernemer is het handig als je over veel verschillende onderwerpen actuele kennis hebt. Ontbreekt jou soms ook wat kennis of mis je een sparringpartner? Benut de kennis en ervaring van andere ondernemers!

Deze tweede editie wordt weer door ondernemersvereniging RVOZ en gemeente Zoetermeer georganiseerd op 12 maart 2019 van 18.00 – 21.00 uur de kennissessie 'Durf te vragen!', een small business event voor startende ondernemers, zzp’ers en mkb in de regio Zoetermeer. 

Tijdens deze inspirerende avond kun jij als ondernemer vragen stellen aan professionals en collega-ondernemers tijdens een tweetal kennissessies. Aansluitend is er een netwerkborrel waar je volop de gelegenheid hebt om ervaringen te delen. Je ontvangst dus feedback, tips en doet nieuwe contacten op.

Sessies

Bij de kennissessie 'Durf te vragen!' krijg je op jouw vraag feedback van andere ondernemers onder begeleiding van een deskundige sessieleider. De sessieleider heeft affiniteit met en kennis van het onderwerp. Je kunt deelnemen aan een sessie over:

  • marketing,
  • administratie,
  • groei,
  • social media,
  • juridische zaken,
  • netwerken.

Het programma ziet er als volgt uit:

18.00 uur Ontvangst in Ter Zake Het Ondernemershuis
18.30 uur Voorstellen specialiste en sessieleiders
19.00 uur 1e ronde met 3 sessies: marketing. administratie, groei
19.45 uur 2e ronde met 3 sessies: social media, juridisch, netwerken
20.15 uur Netwerkborrel
21.00 uur Afsluiting

Aanmelden

De kennissessie 'Durf te vragen!’ is een gratis toegankelijk small business event voor geïnteresseerde ondernemers uit de regio Zoetermeer. Je hoeft geen lid te zijn van een vereniging. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Voor informatie en aanmelden: www.smallbusinesszoetermeer.nl

Small Business Events Zoetermeer

‘Small Business Events’ is een interessant programma voor en door ondernemers (zzp en mkb) in de regio Zoetermeer. ‘Small Business Events’ worden vormgegeven in een samenwerkingsverband tussen de Zoetermeerse ondernemersvereniging RVOZ, gemeente Zoetermeer en ondernemers uit Zoetermeer. De events zijn een reeks bijeenkomsten met interessante onderwerpen met als doel ondernemers te inspireren zodat zij hun bedrijf goed kunnen opbouwen en continueren.

< Bekijk gehele agenda
Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.