Ter Zake

Small Business Event: Kennissessie Durf te vragen

15 oktober 2018 17:30 - 20:30 Locatie: Ter Zake Het Ondernemershuis

Hoe pakken andere ondernemers hun zaken aan? Hoe kan ik slim samenwerken? Welke mogelijkheden zijn er om mijn netwerk uit te breiden? Als ondernemer is het handig als je over veel verschillende onderwerpen actuele kennis hebt. Ontbreekt jou soms ook wat kennis of mis je een sparringpartner? Benut de kennis en ervaring van andere ondernemers!

Ondernemersvereniging RVOZ en gemeente Zoetermeer op 15 oktober van 17.30 – 20.15 uur de kennissessie 'Durf te vragen!', een small business event voor startende ondernemers, zzp’ers en mkb in de regio Zoetermeer.

Tijdens deze inspirerende avond kun jij als ondernemer vragen stellen aan professionals en collega-ondernemers tijdens een tweetal kennissessies. Aansluitend is er een netwerkborrel waar je volop de gelegenheid hebt om ervaringen te delen. Je ontvangst dus feedback, tips en doet nieuwe contacten op.Bij de kennissessie 'Durf te vragen!' krijg je op jouw vraag feedback van andere ondernemers onder begeleiding van een deskundige sessieleider. De sessieleider heeft affiniteit met en kennis van het onderwerp. Je kunt deelnemen aan een sessie over marketing, administratie, groei, social media, juridische zaken en netwerken.

Programma
17.30 uur   Ontvangst in Ter Zake Het Ondernemershuis, Markt 3, Zoetermeer
18.00 uur   Voorstellen specialisten en sessieleiders, presenteren vraag- en aanbodwand
18.30 uur   Eerste ronde met 3 sessies: marketing, administratie en groei
19.00 uur   Tweede ronde met 3 sessies: social media, juridisch, netwerken
19.30 uur   Netwerken

AANMELDEN

 

< Bekijk gehele agenda
Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.