Ter Zake

Small Business Masterclass LinkedIn

1 februari 2018 19:00 - 22:30 Locatie: Ter Zake Het Ondernemershuis

Met 6 miljoen Nederlandse accounts is LinkedIn een belangrijke plek en onmisbaar voor het zakelijke sociale netwerk. Steeds meer bedrijven brengen met behulp van LinkedIn ‘social selling’ in de praktijk, een waardevolle manier om de verkoop te laten stijgen.

Haal jij alles uit LinkedIn? 

Sta je op LinkedIn, maar doe je er eigenlijk te weinig mee? Je weet dat je er veel meer uit kunt halen. Maar hoe? Wat moet je dan delen? Hoe val je op? Je loopt tegen vragen aan zoals:

  • Hoe vergroot ik mijn zichtbaarheid op LinkedIn?
  • Hoe kom ik aan nieuwe leads en nieuwe klanten?
  • Hoe zet ik mijn bedrijfspagina effectief in?
  • Hoe kan ik meer ‘social selling’ toepassen?

Tijdens de Masterclass LinkedIn op 1 februari 2018 van 19.00 - 22.30 uur in het vernieuwde Ter Zake Het Ondernemershuis, geeft expert Harrie Lamers je antwoord op deze vragen. Daarnaast ontvang je waardevolle tips die je snel kunt toepassen. Een laptop hoef je niet mee te nemen, wel iets om notities te maken. En je visitekaartjes, want na afloop is er gelegenheid tot netwerken.

Deze Small Business masterclass is exclusief en kosteloos voor leden van de RVOZ en genodigden en is bedoeld voor wie al een LinkedIn-account heeft. Wil jij optimaal gebruikmaken van LinkedIn en de voordelen van social selling? Meld je dan nu aan voor de masterclass. Om voldoende interactie te houden, is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Bekijk het volledige programma op www.smallbusinesszoetermeer.nl

 

Lid worden van de ondernemersverniging RVOZ?

Ben je nog geen lid, maar overweeg je wel lid te worden van dé ondernemersvereniging die zich richt op ondernemers, ondernemerschap, het ondernemings- en vestigingsklimaat en de sociaaleconomische situatie in en rond Zoetermeer? Word dan lid en profiteer direct van de Masterclass LinkedIn. Je aanvraag voor een lidmaatschap kun je bevestigen via het aanmeldformulier. Zie de voorwaarden op www.rvoz.nl.

 

De Masterclass LinkedIn is een initiatief van ondernemersvereniging RVOZ, gemeente Zoetermeer en Ter Zake Het Ondernemershuis. Voor vragen neem contact op met het secretariaat van de RVOZ (secretariaat@rvoz.nl) of
Irma de Graaff, ondernemerscoach Ter Zake Het Ondernemershuis (
info@tzho.nl).

< Bekijk gehele agenda
Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.