Ter Zake

Spreekuur Informaticarecht

3 november 2017 09:00 - 12:00 Locatie: Ter Zake Het Ondernemershuis

Henriëtte Franken van Advocatenkantoor Franken adviseert ondernemers op juridisch gebied. Henriëtte is met name gespecialiseerd in informaticarecht. Informaticarecht omvat de rechtsgebieden die betrekking hebben op informatietechnologie, een gebied dat steeds belangrijker wordt voor de ondernemer en ook volop in beweging is.

Advocatenkantoor Franken begeleidt en verleent bijstand bij geschillen. U kunt hierbij denken aan licentieovereenkomsten, distributieovereenkomsten, resellerovereenkomsten, maintenance & support, service level overeenkomsten, geheimhoudingsovereenkomsten (NDA en MNDA), escrow-overeenkomsten (overeenkomst om de continuïteit te beschermen). Denk overigens ook aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

U kunt tijdens het spreekuur informaticarecht kosteloos vragen stellen over het opstellen en beoordelen en het onderhandelen over overeenkomsten met betrekking tot ICT-producten en ICT-diensten.

Het motto is: beter voorkomen dan genezen. Met goede voorlichting en advies vooraf voorkomt u veel problemen achteraf. Henriëtte Franken
Henriëtte Franken
< Bekijk gehele agenda
Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.