Ter Zake

Ter Zake ondernemersborrel 'Werk in uitvoering'

1 september 2017 16:00 - 18:30 Locatie: Ter Zake Het Ondernemershuis

Op 1 september 2017 organiseert Team Ter Zake samen met haar partners van het Sociaal Economisch Platform en stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer de Ter Zake ondernemersborrel 'Werk in uitvoering' in Ter Zake Het Ondernemershuis. De Ter Zake Borrel is inmiddels een begrip voor ondernemend Zoetermeer en deze editie mag u ook zeker niet missen!

Kennis maken en kennis delen

Tijdens deze gezellige borrel na de zomerperiode treffen ondernemers uit Zoetermeer en de regio elkaar weer. U ontmoet er nieuwe ondernemers en komt er bekende gezichten tegen. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om kennis te maken met Team Ter Zake en de ‘werk in uitvoeringsplannen’ vanuit de gemeente en het onderwijs.

De borrel wordt georganiseerd met en namens het  in samenwerking met stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer. In het SEP zijn vertegenwoordigd: Ondernemersvereniging RVOZ, OZB, UWV, Koninklijke Horeca Nederland, Vereniging Promotie Stadshart, ID College, Scholencombinatie Zoetermeer, Unicoz Onderwijsgroep, de Haagse Hogeschool en gemeente Zoetermeer. Alle partners zijn aanwezig. Een uitgelezen kans dus om op een laagdrempelige manier contact te leggen en informatie te krijgen.

Zien we u op de ondernemersborrel?

De ondernemersborrel ‘Werk in uitvoering’ is gratis toegankelijk voor alle ondernemers uit de regio, lid van een organisatie of niet. U bent van harte welkom van 16.00 – 18.30 uur in Ter Zake Het Ondernemershuis op Mark 3, Zoetermeer!

We horen graag of u naar de Ter Zake Borrel op 1 september komt, aanmelden kan hieronder.

Aanmelden

 

 

< Bekijk gehele agenda
Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.