Ter Zake

Workshop MENG; recept voor Effectief communiceren

21 maart 2019 19:30 - 21:30 Locatie: Ter Zake Het Ondernemershuis

MENG; recept voor effectieve communicatie

Veel (startende) ondernemers hebben moeite met het vinden van de juiste manier van communiceren met hun markt. Waar begin je? Advertentie, een brochure of toch social media, maar hoe dan? Op welke doelgroep moet ik mij richten? Tekst, fotografie of illustraties, misschien wel video? Waar heeft mijn klant behoefte aan? 

Vanuit de praktijk inzichten en kennis verwerven over effectieve communicatie

In een gezamenlijke presentatie en workshop delen Rick Dekker en Ton van Zeijl hun kennis over de achtergronden van reclame maken en reclamefotografie. Niets is namelijk toeval, alle uitingen hebben een strategie en een doel. Vaardigheid in deze manier van denken helpt je bij het bepalen van jouw communicatie met jouw markt.

Rick en Ton helpen jou als ondernemer effectiever te communiceren met je markt door inzicht te verwerven in het proces en de achtergronden van reclame maken.

Aan de slag

Na de presentatie gaan de deelnemers aan de slag. Door in kleine groepjes na te denken over hoe je MENG in je eigen bedrijf kunt toepassen, maak je een begin met het proces van effectief communiceren.

Waar en wanneer

Deze presentatie/workshop is gratis en vindt plaats op 21 maart 2019 in Ter Zake Het Ondernemershuis, Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer.

Er is beperkt plaats (maximaal 15 mensen) dus wil je er bij zijn, meld je dan snel aan. Dat kan door een mail te sturen naar Ton van Zeijl: info@photodesign.nl

< Bekijk gehele agenda
Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.