Ter Zake

Ter Zake Borrel

7 september 2018  16.00 - 18.30 uur

Ter Zake Het Ondernemershuis 5 jaar 

5 jaar ontmoeten, kennis delen, samenwerken en zaken doen

Al vijf jaar is Ter Zake Het Ondernemershuis het laagdrempelige ontmoetingspunt voor ondernemers in de stad. Het eerste lustrum wordt gevierd met de grootste ondernemersborrel van de stad.

Op vrijdag 7 september a.s. viert Ter Zake Het Ondernemershuis zijn 5-jarig bestaan met een feestelijke borrel. Omdat de borrel georganiseerd wordt samen met de partners RVOZ, OZB, Horeca Nederland, Onderwijs, Floravontuur, de Business Breakfast Club en de SEBO-ondernemers, wordt het de grootste ondernemersborrel van de stad

Verbinden
Het thema van de bijeenkomst is verbinden. Ter Zake Het Ondernemershuis is de fysieke plaats om te verbinden, om relaties te onderhouden en contacten te leggen. Vanuit de gemeente voor een goede ondernemersdienstverlening en voor de samenwerking tussen bedrijfsleven, gemeente en onderwijs.Het thema van de bijeenkomst is verbinden. Ter Zake Het Ondernemershuis is de fysieke plaats om te verbinden, om relaties te onderhouden en contacten te leggen. Vanuit de gemeente voor een goede ondernemersdienstverlening en voor de samenwerking tussen bedrijfsleven, gemeente en onderwijs.

Zien we u op de ondernemersborrel?
De feestelijke borrel is gratis toegankelijk voor alle ondernemers uit de regio, lid van een organisatie of niet. Laat u verrassen. Er wordt gewerkt aan een feestelijk programma dat begint om 16.00 uur. 

 

Aanmelden feest

 

Voor vragen kunt u een e-mal sturen naar tzho@zoetermeer.nl of bellen naar 079-346 97 00.

Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.