Ter Zake

Faciliteiten en diensten voor ondernemers

In Ter Zake Het Ondernemershuis kunt u altijd vrijblijvend binnenlopen. Voor een kop koffie en een ontmoeting met een collega-ondernemer. Onze gastheren en gastvrouwen helpen u graag verder als u vragen heeft.

Ontmoeten
Ter Zake Het Ondernemershuis biedt volop gelegenheid om af te spreken met collega-ondernemers of klanten te ontvangen. In de sfeervolle ontvangstruimte staan acht tafels voor 4 tot 6 personen waar u zonder reservering aan kunt aanschuiven. Er is gratis koffie en thee beschikbaar. U kunt gebruikmaken van de snelle wifi-verbinding en als het nodig is kunt u de stukken voor uw overleg ook printen. U kunt in Ter Zake Het Ondernemershuis ook de tijd tussen twee afspraken efficiënt overbruggen.

In de ontvangstruimte van Ter Zake zijn ook regelmatig netwerkbijeenkomsten zoals de Open Coffee.

Vergaderen
Heeft u een bespreking die om privacy vraagt of ontvangt u een grote groep? Er zijn drie vergaderruimtes beschikbaar, variërend van vier tot twintig personen. In de grote ruimte is ook een beamer beschikbaar. Draagt de meeting bij aan het versterken van het ondernemersklimaat in Zoetermeer en omstreken, dan kunt u hier vrij gebruik van maken. Wel is het noodzakelijk een ruimte vooraf te reserveren.

Reserveren? Vul het aanvraagformulier in of neem contact op via info@tzho.nl of 079-346 97 00.

Kennis en informatie
In Ter Zake Het Ondernemershuis helpt Team Ter Zake u graag verder bij uw vragen over ondernemen en gemeentelijke dienstverlening.

  • Stel een vraag aan een van de accountmanagers van Economische Zaken over bedrijfshuisvesting, regelgeving en dienstverlening.
  • Vind de ideale werknemer via het WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal.
  • Hoor alles over de mogelijkheden voor starters en ZZP'ers van de starterscoördinator.
  • Volg een workshop over bijvoorbeeld sociale zekerheid, social media of vestigingsbeleid.
  • Of smeed tijdens een Open Coffee bijeenkomst allianties met andere ZZP'ers en kleinere bedrijven om samen te werken aan grote projecten.

Ter Zake Het Ondernemershuis is gevestigd aan de zijvleugel van het gemeentehuis, op Markt 3. Dit voormalig postkantoor is in het voorjaar van 2013 geheel verbouwd en nieuw ingericht naar wensen van de ondernemers en de betrokken ambtenaren van de gemeente.

Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.