Ter Zake

Small Business (starters en zzp'ers)

Als starter of zzp’er weet jij dat beginnen met ondernemen een kwestie van pionieren is. Je weg zoeken, informatie vergaren, obstakels overwinnen én doorzetten. In Ter Zake Het Ondernemershuis helpen wij je graag om van jouw ondernemerschap een succes te maken.

 


 

Regionale Startersavond 21 november 2018

Overweeg je een eigen onderneming te starten? Dan heb je waarschijnlijk een heleboel vragen. Wat heb ik nodig qua huisvesting? Hoe schrijf ik mijn ondernemingsplan? Of: ik heb op dit moment een uitkering; kan ik wel een onderneming opstarten? 

Woensdagavond 21 november kunnen startende ondernemers naar de gratis toegankelijke Regionale Startersavond. Ondernemers en deskundigen bieden een avond vol informatie, inspiratie en netwerken, bestemd voor aspirant en recent gestarte ondernemers uit de regio Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland. 

Inschrijven kan via tzho.nl/start

Locatie: Dekker Zoetermeer.

Voor informatie: Irma de Graaff, ondernemerscoach Ter Zake Het Ondernemershuis: 079 - 34 69 700

Bekijk de foto's op de Facebookpagina en Lees meer over de vorige editie.


 

Kick-off "Ik word ondernemer" 9 oktober 2018

Hoewel een eigen bedrijf beginnen een kwestie van doen is, maakt een slimme voorbereiding de kans van slagen groter. Gemeente Zoetermeer stimuleert goed ondernemerschap en biedt in samenwerking met de ondernemersvereniging RvOZ en Qredits Microfinanciering Nederland (door)starters de "Ondernemersschool Zoetermeer" aan (voorheen genaamd "EigenBaas Avondschool").

Aan de hand van een kick-off "Ik word ondernemer", met vier bijeenkomsten in twee weken, worden geïnteresseerde kansrijke (aspirant)ondernemers uitgenodigd om deel te nemen aan de "Ondernemersschool Zoetermeer". De kick-off "Ik word ondernemer" is op dinsdag 9 oktober 2018.

Voor meer informatie over de kick-off en ondernemersschool: Irma de Graaff, ondernemerscoach Ter Zake Het Ondernemershuis: 079 - 34 69 700

Kick-off "Ik word ondernemer"
Datum: 9, 11, 16 en 18 oktoberr 2018 I Tijd: 18.30 - 21.30 uur I Locatie: Ter Zake Het Ondernemershuis I Deelname: gratis

Ondernemersschool Zoetermeer
Datum: 6 november - februari 2019 (twee avonden per week) I Tijd: 19.00 - 22.30 uur I Locatie: Ter Zake Het Ondernemershuis I Deelname: € 100,00 p/p


 

Ondernemersspreekuur

Doorgewinterde ondernemers en specialisten uit Zoetermeer delen hun kennis en ervaring vrijwillig met starters en zzp’ers. Dit doen zij tijdens wekelijkse spreekuren over actuele ondernemerszaken in Ter Zake Het Ondernemershuis, Markt 3, Zoetermeer. Op de agenda hiernaast staan de spreekuren.


 

Je eigen coach?

Handig, een eigen ondernemerscoach. De coach helpt je bij vragen over bijvoorbeeld belastingen, financiën en het opstellen van een businessplan. Zij wijst je de weg binnen de gemeente en kan je in contact brengen met organisaties en bedrijven. Deze service is geheel gratis.

Maak snel een afspraak met ondernemerscoach Irma de Graaff, telefoon 079 - 34 69 700. 

 

 

 


 

Ter Zake Het Ondernemershuis

De centrale ontmoetingsplek voor alle ondernemers, dus ook voor jou als starter of zzp'er. Netwerken kan hier in een ongedwongen sfeer. Je kunt er met collega-ondernemers afspreken onder het genot van een gratis kop koffie of thee. Overleggen met een groep kan in één van de vergaderzalen. In Ter Zake Het Ondernemershuis tref je allerhande informatie voor ondernemers. Naast ondernemersspreekuren vinden er regelmatig workshops, trainingen en bijeenkomsten plaats.

Kijk hier voor de agenda of kom gewoon langs op Markt 3 in Zoetermeer.


 

Gratis Goodiebag

Ben jij klaar om te ondernemen? Kom dan langs bij ondernemerscoach Irma de Graaff, zij staat klaar om je verder te helpen. Je krijgt dan ook een welkomstpakket, een gratis Goodiebag met nuttige informatie en een gratis gadget.

Bel voor een afspraak naar 
079 - 34 69 700

 


 

Blijf op de hoogte

Wil je per e-mail op de hoogte blijven van alle activiteiten in en rondom Ter Zake Het Ondernemershuis? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan een aantal keer per jaar een nieuwsbrief en je ontvangt regelmatig uitnodigingen voor bijeenkomsten. 

Aanmelden nieuwsbrief


 

Handige links

Online is veel behulpzame informatie te vinden. Een aantal handige sites hebben wij hier voor je op een rijtje gezet.

 

 

Speciaal voor starters en zzp'ers

Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.