Ter Zake

Small Business (starters en zzp'ers)

 

Als starter of zzp’er weet jij dat beginnen met ondernemen een kwestie van pionieren is. Je weg zoeken, informatie vergaren, obstakels overwinnen én doorzetten. In Ter Zake Het Ondernemershuis helpen wij je graag om van jouw ondernemerschap een succes te maken.


 

EigenBaas Avondschool

Eigen bedrijf beginnen? EigenBaas Avondschool Zoetermeer is een intensieve cursus van 10 weken met 2 cursusavonden per week. (Aspirant)ondernemers uit de regio Zoetermeer werken in deze periode aan hun ondernemersvaardigheden en ondernemingsplan, onder begeleiding van docenten, ervaren ondernemers en professionals. 

Lees meer

Datum: november 2017 t/m februari 2018 I Tijd: ntb | Plaats: ntb
Deelname: € 100,- eigen bijdrage


 

Regionale Startersavond I 22 novemer 2017

Meer informatie en aanmelden startersavond

Datum: 22 november 2017 I Tijd: 18:30 uur | Plaats: Dekker Zoetermeer 
Deelname: gratis, voor inwoners uit de gemeenten in de Arbeidsmarktregio Zuid-Holland Centraal 


 

Small Business Event I 12 februari 2018

‘Small Business Events’ is een programma voor en door ondernemers (zzp en mkb) in de regio Zoetermeer. Small Business Events worden vormgegeven in een samenwerkingsverband tussen ondernemersvereniging RVOZ, gemeente Zoetermeer en ondernemers uit Zoetermeer. De events zijn een reeks bijeenkomsten met interessante onderwerpen met als doel ondernemers zoals jij te inspireren zodat je je bedrijf goed kunt opbouwen en continueren.

Meer informatie en op de hoogte blijven kan via www.smallbusinesszoetermeer.nl en via social media:

Facebookpagina @SBEzoetermeer
Twitter @SBEzoetermeer

Datum: 12 februari 2018 I Tijd: ntb | Plaats: ntb Deelname: voor leden van de RVOZ en genodigden


 

Ter Zake ondernemersborrel 'Werk in uitvoering' 

druk bezocht

Op 1 september was de jaarleijkse Ter Zake ondernemersborrel. Tijdens deze gezellige borrel na de zomerperiode hebben veel ondernemers uit Zoetermeer e.o. elkaar weer ontmoet. Daarnaast was het een mooie gelegenheid om kennis te maken met Team Ter Zake en de ‘werk in uitvoeringsplannen’ vanuit de gemeente en het onderwijs. De borrel werd georganiseerd met en namens het Sociaal Economisch Platform (SEP) in samenwerking met stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer. Bekijk de foto's op onze facebookpagina.


 

Ondernemersspreekuur

Doorgewinterde ondernemers en specialisten uit Zoetermeer delen hun kennis en ervaring vrijwillig met starters en zzp’ers. Dit doen zij tijdens wekelijkse spreekuren over actuele ondernemerszaken in Ter Zake Het Ondernemershuis, Markt 3, Zoetermeer. Op de agenda hiernaast staan de spreekuren.


 

Je eigen coach?

Handig, een eigen ondernemerscoach. De coach helpt je bij vragen over bijvoorbeeld belastingen, financiën en het opstellen van een businessplan. Zij wijst je de weg binnen de gemeente en kan je in contact brengen met organisaties en bedrijven. Deze service is geheel gratis.

Maak snel een afspraak met ondernemerscoach Daniëlla Bogdanic, telefoon 079 - 34 69 700. 


 

Ter Zake Het Ondernemershuis

De centrale ontmoetingsplek voor alle ondernemers, dus ook voor jou als starter of zzp'er. Netwerken kan hier in een ongedwongen sfeer. Je kunt er met collega-ondernemers afspreken onder het genot van een gratis kop koffie of thee. Overleggen met een groep kan in één van de drie vergaderzalen. In Ter Zake Het Ondernemershuis tref je allerhande informatie voor ondernemers. Naast ondernemersspreekuren vinden er regelmatig workshops, trainingen en Open Coffee-bijeenkomsten plaats.

Kijk hier voor de agenda of kom gewoon langs op Markt 3 in Zoetermeer.


 

Gratis Goodiebag

Ben jij klaar om te ondernemen? Kom dan langs bij ondernemerscoach Daniëlla Bogdanic, zij staat klaar om je verder te helpen. Je krijgt dan ook een welkomstpakket, een gratis Goodiebag met nuttige informatie en een gratis gadget.

Bel voor een afspraak naar 
079 - 34 69 700

 

 


 

Handige links

Online is veel behulpzame informatie te vinden. Een aantal handige sites hebben wij hier voor je op een rijtje gezet.

 

 

Speciaal voor starters en zzp'ers

Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.