Ter Zake

Small Business (starters en zzp'ers)

Als starter of zzp’er weet jij dat beginnen met ondernemen een kwestie van pionieren is. Je weg zoeken, informatie vergaren, obstakels overwinnen én doorzetten. In Ter Zake Het Ondernemershuis helpen wij je graag om van jouw ondernemerschap een succes te maken.


 

Ter Zake ondernemersborrel I 26 januari 2018

Op 26 januari 2018 is er een ondernemersborrel ter gelegenheid van het vernieuwde ondernemershuis. Ondernemers zijn van harte welkom om bij deze feestelijke opening aanwezig te zijn. 

Aanmelden voor de heropening van Ter Zake Het Ondernemershuis

Datum: 26 januari 2018 I Tijd: 16.00 - 18.30 uur I Locatie: Ter Zake Het Ondernemershuis, Markt 3, Zoetermeer 
Deelname: gratis 


 

Small Business Masterclass LinkedIn I 1 februari 2018

Haal jij als zzp'er of mkb-ondernemer alles uit LinkedIn? Met 6 miljoen Nederlandse accounts is LinkedIn een belangrijke plek en onmisbaar voor het zakelijke sociale netwerk. Steeds meer bedrijven brengen met behulp van LinkedIn ‘social selling’ in de praktijk, een waardevolle manier om de verkoop te laten stijgen. Deze Small Business masterclass is exclusief en kosteloos voor leden van de RVOZ en genodigden en is bedoeld voor wie al een LinkedIn-account heeft. Harrie Lamers neemt je mee in de wereld van (online)netwerken.

Bekijk het volledige programma op www.smallbusinesszoetermeer.nl

Datum: 1 februari 2018 I Tijd: 19.00 - 22.30 uur I Locatie: Ter Zake Het Ondernemershuis, Markt 3, Zoetermeer 
Deelname: gratis voor leden van de ondernemersvereniging RVOZ en genodigden


 

Uitreiking EigenBaas Avondschool I 15 februari 2018

Eigen bedrijf beginnen? EigenBaas Avondschool Zoetermeer is een intensieve cursus van 10 weken met 2 cursusavonden per week. (Aspirant)ondernemers uit de regio Zoetermeer werken in deze periode aan hun ondernemersvaardigheden en ondernemingsplan, onder begeleiding van docenten, ervaren ondernemers en professionals. EigenBaas Avondschool is reeds gestart. Bij interesse in een mogelijke volgende cursus, neem contact op met Irma de Graaff, telefoon 079 - 34 69 700

Lees meer

Datum: november 2017 t/m februari 2018 
Deelname: € 100,- eigen bijdrage

Meer informatie over de uitreiking op 15 februari 2018 volgt.


 

Veel belangstelling voor Regionale Startersavond

Ruim 300 bezoekers bezochten op woensdagavond 22 november de derde editie van de Regionale Startersavond, dit jaar bij recreatiecentrum Dekker Zoetermeer. Wie een bedrijf wil starten of wie recent gestart is en behoefte heeft aan meer informatie, kon deze avond terecht bij regionale ondernemers en deskundigen. Zij boden een avond vol informatie, inspiratie en netwerken voor starters uit de regio Zuid-Holland Centraal. Er was een informatiemarkt en er konden workshops bezocht worden. Lees meer

Bekijk de foto's op de Facebookpagina


 

Ondernemersspreekuur

Doorgewinterde ondernemers en specialisten uit Zoetermeer delen hun kennis en ervaring vrijwillig met starters en zzp’ers. Dit doen zij tijdens wekelijkse spreekuren over actuele ondernemerszaken in Ter Zake Het Ondernemershuis, Markt 3, Zoetermeer. Op de agenda hiernaast staan de spreekuren.


 

Je eigen coach?

Handig, een eigen ondernemerscoach. De coach helpt je bij vragen over bijvoorbeeld belastingen, financiën en het opstellen van een businessplan. Zij wijst je de weg binnen de gemeente en kan je in contact brengen met organisaties en bedrijven. Deze service is geheel gratis.

Maak snel een afspraak met ondernemerscoach Irma de Graaff, telefoon 079 - 34 69 700. 

 

 

 


 

Ter Zake Het Ondernemershuis

De centrale ontmoetingsplek voor alle ondernemers, dus ook voor jou als starter of zzp'er. Netwerken kan hier in een ongedwongen sfeer. Je kunt er met collega-ondernemers afspreken onder het genot van een gratis kop koffie of thee. Overleggen met een groep kan in één van de drie vergaderzalen. In Ter Zake Het Ondernemershuis tref je allerhande informatie voor ondernemers. Naast ondernemersspreekuren vinden er regelmatig workshops, trainingen en Open Coffee-bijeenkomsten plaats.

Kijk hier voor de agenda of kom gewoon langs op Markt 3 in Zoetermeer.


 

Gratis Goodiebag

Ben jij klaar om te ondernemen? Kom dan langs bij ondernemerscoach Daniëlla Bogdanic, zij staat klaar om je verder te helpen. Je krijgt dan ook een welkomstpakket, een gratis Goodiebag met nuttige informatie en een gratis gadget.

Bel voor een afspraak naar 
079 - 34 69 700

 


 

Blijf op de hoogte

Wil je per e-mail op de hoogte blijven van alle activiteiten in en rondom Ter Zake Het Ondernemershuis? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan een aantal keer per jaar een nieuwsbrief en je ontvangt regelmatig uitnodigingen voor bijeenkomsten. 

Aanmelden nieuwsbrief


 

Handige links

Online is veel behulpzame informatie te vinden. Een aantal handige sites hebben wij hier voor je op een rijtje gezet.

 

 

Speciaal voor starters en zzp'ers

Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.