Ter Zake

Small Business (starters en zzp'ers)

Als starter of zzp’er weet jij dat beginnen met ondernemen een kwestie van pionieren is. Je weg zoeken, informatie vergaren, obstakels overwinnen én doorzetten. In Ter Zake Het Ondernemershuis helpen wij je graag om van jouw ondernemerschap een succes te maken.

 


 

16 mei 2018  

 'Word online en offline zichtbaar met jouw bedrijf! 

Je bedrijf beter in beeld bij potentiële klanten?

Tijdens dit seminar maak je kennis met verschillende offline en online marketingcommunicatie strategieën die je kunnen helpen met de groei van je onderneming. 

Meer informatie en aanmelden

Datum: 16 mei  2018 I Tijd: 19.30 - 22.00 uur I Locatie: Ter Zake Het Ondernemershuis 
Kosten: gratis voor ondernemers uit de regio Zoetermeer


 

29 mei 2018  

Small Business Event 'AVG & E-mail marketing' 

De Algemene Verordening  Gegevensbescherming (AVG) is van toepassing op iedere organisatie en legt meer verantwoordelijkheid neer bij degene die persoonsgegevens verwerkt. Ook voor ondernemers dus ontzettend belangrijk. Vanaf 25 mei moet je kunnen aantonen dat de gegevensverwerkingen voldoen aan de eisen van de verordening.

Jurist Debby 's Gravendijk (DSG Legal) en Michiel Zwart, Partner manager bij Spotler (MailPlus) leggen je uit wat de gevolgen zijn van de AVG voor e-mail en geven tips hoe je meer rendement haalt uit mailings/nieuwsbrieven.

Bekijk het programma op www.smallbusinesszoetermeer.nl 

Datum: 29 mei 2018 I Tijd: 18.30 - 22.00 uur I Locatie: Ter Zake Het Ondernemershuis 
Kosten: gratis voor ondernemers uit de regio Zoetermeer


 

26 juni 2018  

Small Business Event 'AVG-compliance praktijksessie' 

De Algemene Verordening  Gegevensbescherming (AVG) is van toepassing op iedere organisatie en legt meer verantwoordelijkheid neer bij degene die persoonsgegevens verwerkt. Ook voor ondernemers dus ontzettend belangrijk. Vanaf 25 mei moet je kunnen aantonen dat de gegevensverwerkingen voldoen aan de eisen van de verordening. 

Na een gedegen voorbereiding ga je onder begeleiding van Jo Weerts in kleine groepen aan de slag met diverse documenten die nodig zijn voor de AVG.

Bekijk het programma op www.smallbusinesszoetermeer.nl 

Datum: 26 juni 2018 I Tijd: 18.30 - 22.00 uur I Locatie: Ter Zake Het Ondernemershuis 
Kosten: gratis voor ondernemers uit de regio Zoetermeer


 

EigenBaas Avondschool 

Hoewel een eigen bedrijf beginnen een kwestie van doen is, maakt een slimme voorbereiding de kans van slagen groter. Gemeente Zoetermeer stimuleert goed ondernemerschap en biedt in samenwerking met haar partners (door)starters "EigenBaas Avondschool" aan. Op 15 februari 2018 was de afsluiting van de derde cursus en werden de certificaten uitgereikt aan de deelnemers/startende ondernemers. Familie en vrienden van de deelnemers, maar ook reeds gevestigde ondernemers en geïnteresseerden konden de feestelijke bijeenkomst bijwonen.

Lees meer over de succesvolle afsluiting van EigenBaas Avondschool op 15 februari 2018.

Voor meer informatie over EigenBaas Avondschool: Irma de Graaff, ondernemerscoach Ter Zake Het Ondernemershuis: 079 - 34 69 700


 

Veel belangstelling voor Regionale Startersavond

Ruim 300 bezoekers bezochten op woensdagavond 22 november de derde editie van de Regionale Startersavond, dit jaar bij recreatiecentrum Dekker Zoetermeer. Wie een bedrijf wil starten of wie recent gestart is en behoefte heeft aan meer informatie, kon deze avond terecht bij regionale ondernemers en deskundigen. Zij boden een avond vol informatie, inspiratie en netwerken voor starters uit de regio Zuid-Holland Centraal. Er was een informatiemarkt en er konden workshops bezocht worden. Lees meer

Bekijk de foto's op de Facebookpagina


 

Ondernemersspreekuur

Doorgewinterde ondernemers en specialisten uit Zoetermeer delen hun kennis en ervaring vrijwillig met starters en zzp’ers. Dit doen zij tijdens wekelijkse spreekuren over actuele ondernemerszaken in Ter Zake Het Ondernemershuis, Markt 3, Zoetermeer. Op de agenda hiernaast staan de spreekuren.


 

Je eigen coach?

Handig, een eigen ondernemerscoach. De coach helpt je bij vragen over bijvoorbeeld belastingen, financiën en het opstellen van een businessplan. Zij wijst je de weg binnen de gemeente en kan je in contact brengen met organisaties en bedrijven. Deze service is geheel gratis.

Maak snel een afspraak met ondernemerscoach Irma de Graaff, telefoon 079 - 34 69 700. 

 

 

 


 

Ter Zake Het Ondernemershuis

De centrale ontmoetingsplek voor alle ondernemers, dus ook voor jou als starter of zzp'er. Netwerken kan hier in een ongedwongen sfeer. Je kunt er met collega-ondernemers afspreken onder het genot van een gratis kop koffie of thee. Overleggen met een groep kan in één van de drie vergaderzalen. In Ter Zake Het Ondernemershuis tref je allerhande informatie voor ondernemers. Naast ondernemersspreekuren vinden er regelmatig workshops, trainingen en Open Coffee-bijeenkomsten plaats.

Kijk hier voor de agenda of kom gewoon langs op Markt 3 in Zoetermeer.


 

Gratis Goodiebag

Ben jij klaar om te ondernemen? Kom dan langs bij ondernemerscoach Daniëlla Bogdanic, zij staat klaar om je verder te helpen. Je krijgt dan ook een welkomstpakket, een gratis Goodiebag met nuttige informatie en een gratis gadget.

Bel voor een afspraak naar 
079 - 34 69 700

 


 

Blijf op de hoogte

Wil je per e-mail op de hoogte blijven van alle activiteiten in en rondom Ter Zake Het Ondernemershuis? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan een aantal keer per jaar een nieuwsbrief en je ontvangt regelmatig uitnodigingen voor bijeenkomsten. 

Aanmelden nieuwsbrief


 

Handige links

Online is veel behulpzame informatie te vinden. Een aantal handige sites hebben wij hier voor je op een rijtje gezet.

 

 

Speciaal voor starters en zzp'ers

Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.