Ter Zake

Denk mee over het winkelaanbod in Zoetermeer

22-05-2018 Bron: Sociaal Economische Agenda (SEA)

Winkels, supermarkten en tuincentra zijn onmisbaar voor Zoetermeer. Dit winkelaanbod (detailhandel) zorgt voor werkgelegenheid, een leefbare stad en ondersteunt de economie. Om ervoor te zorgen dat dit zo blijft, vernieuwt de gemeente Zoetermeer het beleid voor detailhandel. Denk mee en reageer op de stellingen op doemee.zoetermeer.nl.

Het vorige beleid komt uit 2007 en is verouderd. Nieuwe ontwikkelingen zoals online winkelen en XL supermarkten staan hier bijvoorbeeld nog niet goed in. Daarom vragen we naar idee├źn van inwoners en ondernemers, zodat het ook in de toekomst prettig is om in Zoetermeer te winkelen. Vanaf 22 mei kan iedereen via doemee.zoetermeer.nl reageren op twaalf stellingen. De stellingen gaan over het winkelaanbod in het algemeen, de binnenstad, de winkelcentra in de wijken en winkels op de bedrijventerreinen.

Informatieavonden
Benieuwd hoe het nu met de winkelcentra gaat? Of wilt u verder meedenken over de uitdagingen waar Zoetermeer voor staat? Kom dan naar de informatieavonden op 5 en 14 juni van 19:00 tot 21:00 in de Commissiezaal in het Stadhuis-Forum. Daar praten we over de resultaten en de toekomst van de detailhandel. Kijk voor meer informatie op: www.zoetermeer.nl/detailhandel2018

< Terug naar overzicht
Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.