Ter Zake

Doe mee met Zoetermeer On Stage 2018-2019

19-07-2018 Bron: Sociaal Economische Agenda (SEA)

De voorbereidingen voor Zoetermeer On Stage zijn inmiddels van start gegaan. Op donderdag 14 maart 2019 gaan circa 250 beroepsbeoefenaren in gesprek met zo’n 1.000 VMBO-leerlingen van het Stedelijk College, Oranje Nassau College Clauslaan en Parkdreef en het Picasso Lyceum Zoetermeer.

Wat wil je later worden? Een dilemma voor veel VMBO-leerlingen. Vroeg keuzes maken blijft lastig. Een aantal leerlingen valt dan ook uit door een verkeerde beeldvorming van beroepen & opleidingen. Met een bevlogen verhaal wordt aan 14/15-jarige scholieren belangrijke informatie gegeven over  de keuzes die zij moeten gaan maken voor de toekomst. Alle beroepsgroepen zijn welkom, dus van de automonteur tot en met de advocaat. Op de opvolgende Doe Dag op 28 maart 2018 gaan de leerlingen op bedrijfsbezoek naar de beroepsbeoefenaren met wie zij een match hebben gemaakt.

Toekomstdromen
Uw tijd is goud waard voor VMBO-leerlingen die zich voorbereiden op het kiezen van een beroep. U kunt ze geweldig helpen met het verwezenlijken van hun toekomstdromen en mee helpen bouwen aan hun netwerk. Daarnaast is deelnemen aan Zoetermeer On Stage een mooie aanvulling op uw MVO-activiteiten. Ook heeft u een mogelijkheid om direct in contact te komen met toekomstige stagiairs, collega’s of medewerkers. U kunt meedoen als beroepsbeoefenaar, matchmaker bij het Beroepenfeest of maatschappelijk partner of sponsor. Natuurlijk krijgt u vooraf alle benodigde informatie over het Beroepenfeest en de Doe Dag tijdens een informatienetwerkbijeenkomst.

Meer informatie en aanmelden
Aanmelden kan via https://www.zoetermeeronstage.nl/aanmelden. Voor meer informatie kan u contact opnemen met Nicole Hofland, Projectleider Zoetermeer On Stage via mail@zoetermeeronstage.nl

< Terug naar overzicht
Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.