Ter Zake

Feestelijke heropening Ter Zake tijdens netwerkborrel 26 januari

04-12-2017 Bron: Team Ter Zake

Op 26 januari 2018 organiseert Ter Zake Het Ondernemershuis de ondernemersborrel ‘It’s a brand new day’.  

Ter Zake Het Ondernemershuis en het Werkplein Zuid-Holland Centraal worden op dit moment verbouwd. De werkzaamheden duren tot het einde van het jaar. Tijdens de werkzaamheden is het Ondernemershuis gewoon open. Alleen de laatste week van 2017 en de eerste week van 2018 is het Ondernemershuis gesloten. Daarna is het Ondernemershuis als nieuw. It’s a brand new day!

Feestelijke heropening
Nieuwsgierig naar het resultaat? Kom dan naar de feestelijke heropening van Ter Zake Het Ondernemershuis op vrijdag 26 januari 2018 en proost samen met collega-ondernemers op deze bijzondere dag.

Er is een gezellige netwerkborrel met informatiemarkt en u kunt zich opgeven voor een rondleiding naar het vernieuwde Stadhuis en Forum met een bezoek aan het Publieksplein en de Omgevingsbalie van de gemeente Zoetermeer. Meld u direct aan!

Open Dagen Stadhuis - Forum
De verbouwing van het Stadhuis - Forum is medio januari afgerond. Een reden voor maar liefst twee feestelijke open dagen met alle Zoetermeerders! Een gevarieerd programma voor vele smaken en interesses is vanaf begin januari beschikbaar. Noteert u 26 of 27 januari alvast in uw agenda?

< Terug naar overzicht
Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.