Ter Zake

Nieuw spreekuur: kwaliteits- en veiligheidscertificering

26-06-2017 Bron: Team Ter Zake

Herkent u dit? U loopt omzet en opdrachten mis omdat uw opdrachtgever de kwaliteit die u met uw product of dienst levert tevens in een certificaat geformaliseerd wil zien? U ziet op tegen de naderende externe audit omdat u in uw drukste periode van het jaar nog veel zaken daarvoor moet regelen? U stelt het overschakelen naar de nieuwe ISO-normen nog maar even uit, omdat u niet weet waar te beginnen?

Saskia Gelauff is certificatiespecialist en houdt vanaf woensdag 5 juli een keer in de twee weken het spreekuur Kwaliteits- en Veiligheidsondersteuning voor ondernemers in Ter Zake Het Ondernemershuis. "Ik ondersteun MKB-ondernemers met het behalen van een kwaliteits- of veiligheidscertificering. Ook help ik ondernemers van hun auditstress af, zodat het uitvoeren van de interne audits niet meer elk jaar weer een last-minute klus is. Met werkgevers denk ik mee hoe zij veilig en gezond werken bij hun werknemers kunnen bevorderen, zodat iedereen ’s avonds weer veilig en gezond thuis komt.

Heeft u vragen over uw kwaliteit- of veiligheidscertificering? Kom dan naar het spreekuur, dan kijk ik me u mee. Maak wel vooraf een afspraak via info@tzho.nl of bel 079-346 97 00.

< Terug naar overzicht
Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.