Ter Zake

Nieuwe SEBO-Keurmerken uitgereikt

14-06-2018 Bron: Sociaal Economische Agenda (SEA)

Twee ondernemingen hebben afgelopen week het SEBO-Keurmerk ontvangen. Dit is het keurmerk van de gemeente Zoetermeer voor bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen in hun dna hebben. Het gaat om Bijlard en eetcafé the Old Pal. Daarnaast ontving Stichting Zoetermeer Actief het certificaat voor SEBO-Ambassadeur. Ook werd van acht ondernemingen het SEBO-Keurmerk met twee jaar verlengd. Het gaat om Allround Beauty Trends, Henneken, NFGD, Presentation Partner, Van Dorp Hout, Van Dorp Installaties, Vermeulen Groep en 42BV.

De bedrijven ontvangen hun certificaat tijdens een SEBO-bijeenkomst uit handen van Margreet van Driel, de nieuwe wethouder van Werk en Inkomen en Jan Iedema, wethouder van Economische Zaken en Onderwijs. De SEBO-uitreiking vond plaats bij SEBO-ondernemer Fluxility uit Zoetermeer.

Voorafgaand aan de uitreiking werd de SEBO App gelanceerd, speciaal voor alle SEBO-ondernemers om te netwerken. Het totaal aantal SEBO-ondernemingen bedraagt nu 57. Meer weten over het SEBO-Keurmerk: klik hier.

Op de foto:
Deze ondernemers ontvingen een SEBO-Keurmerk van de gemeente Zoetermeer uit handen van Margreet van Driel (wethouder Werk en Inkomen) en Jan Iedema (wethouder Economie en Onderwijs).
Foto: Ton van Zeijl/Photodesign

< Terug naar overzicht
Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.