Ter Zake

Ondernemen in de ICT: heeft u de enquête al ingevuld?

30-05-2017 Bron: Sociaal Economische Agenda (SEA)

Bent u ICT-ondernemer? Dan heeft u een enquête ontvangen in uw mailbox over het ICT-onderwijs in Zoetermeer. Heeft u die al ingevuld? Super! Zo niet, grijp dan nog uw kans. Met de resultaten van dit onderzoek gaan het onderwijs, het bedrijfsleven en de gemeente Zoetermeer het ICT onderwijs in Zoetermeer versterken en verbeteren, zodat de praktijk nog beter aansluit bij de theorie. Heeft u de enquête niet ontvangen, maar bent u wel een ondernemer in de ICT? De online vragenlijst vindt u hier.

Als echte ICT-stad blijft Zoetermeer innoveren. Het aantal ICT-banen en bedrijven groeit en de IT sector is een belangrijke speler voor de economie. Op dit moment is er een tekort aan ICT personeel en de verwachting is dat dit in de toekomst zo blijft. Om ervoor te zorgen dat bedrijven goed personeel blijven houden, moet het onderwijs nog meer aansluiten bij het bedrijfsleven. Een combinatie van leren en werken helpt hierbij. "Als gemeente willen we met onze onderwijspartners hierin investeren. Daarom horen wij graag van ICT-bedrijven waaraan ze behoefte hebben, zodat jonge, Zoetermeerse studenten klaar zijn voor de toekomst".

Als ondernemer bijdragen aan een betere aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt? Kijk ook op CampusZoetermeer en maak vandaag nog een profiel aan!

< Terug naar overzicht
Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.