Ter Zake

Stadsdiner voor ondernemers tijdens Week van de Horeca

17-07-2017 Bron: Ondernemer

Bruisend Zoetermeer organiseert van 26 augustus t/m 1 september 2017 de Week van de Horeca in Zoetermeer.
Om de week feestelijk te beginnen wordt er afgetrapt met een Stadsdiner op de Dobbe. Ondernemers zijn van harte uitgenodigd om aan te schuiven bij het diner.

“Het doel van het Stadsdiner is dat iedereen verbroedert. Buren, kennissen, zakenrelaties en onbekenden van elkaar. Het is een unieke kans om mensen te leren kennen van binnen en buiten Zoetermeer”, aldus Mark Merckens die het diner organiseert voor Bruisend Zoetermeer.

De kosten van het diner bedragen 35 euro per persoon, inclusief aperitief en entertainment, excl. drankjes. De catering wordt verzorgd door Restaurant Smaak en Vermaak. Het diner begint om 19.30 uur.  Meer informatie en opgave klik hier.

Bent u van plan om tussen 1 april 2018 en 31 maart 2019 een evenement te organiseren? Dan moet u uiterlijk 1 december 2017 hiervan een vooraankondiging bij de gemeente Zoetermeer doen.

Met een vooraankondiging geeft u aan, dat u van plan bent om een evenement te organiseren. Hiermee reserveert u meteen de gewenste locatie voor de datum van uw evenement.  Hierin geeft u aan wat u wilt organiseren, de locatie, datum, tijdstippen en het verwachte aantal bezoekers.
De vooraankondiging is niet meteen de definitieve aanvraag voor een evenementenvergunning. Het is ook geen garantie dat u de benodigde evenementenvergunning krijgt.

Bestemmingsplan
Als u niet uiterlijk 1 december 2017 de vooraankondiging doet,  kan de gemeente niet garanderen dat uw evenement plaats kan vinden omdat de locatie misschien al bezet is, of het aantal toegestane evenementen wordt overschreden. Het bestemmingsplan bepaalt namelijk in veel gevallen hoeveel evenementen op een bepaalde locatie mogen plaatsvinden.
Wanneer er meerdere vooraankondigingen zijn voor evenementen op dezelfde datum en locatie, hebben bijzondere bruisevenementen of meer beeldbepalende (top) evenementen voorrang.

U kunt de vooraankondiging vinden via www.zoetermeer.nl/evenementen en deze sturen naar:
Gemeente Zoetermeer
T.a.v. afdeling VVH/Apv
Postbus 15
2700 AA ZOETERMEER

Neem voor vragen contact op met de medewerkers van het team Vergunningen van de afdeling VVH via apvvergunningen@zoetermeer.nl of 14079.

Voor verdere informatie over evenementen of over het aanvragen van een evenementenvergunning, verwijzen wij naar www.zoetermeer.nl/evenementen.

< Terug naar overzicht
Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.