Ter Zake

Starters succesvol op pitchavond EigenBaas Avondschool II

09-06-2017 Bron: Sociaal Economische Agenda (SEA)

Elf startende ondernemers uit Zoetermeer en omgeving hebben op 18 mei hun bedrijf succesvol gepitcht voor een groot publiek. De bijeenkomst vond plaats in Ter Zake Het Ondernemershuis in Zoetermeer. De pitchavond is de afronding van de EigenBaas Avondschool Zoetermeer die in totaal 13 ondernemers met succes hebben gevolgd. Gemeente Zoetermeer stimuleert goed ondernemerschap en werkgelegenheid en biedt starters de training aan in samenwerking met Ondernemersvereniging RVOZ en kredietverstrekker Qredits Microfinanciering Nederland.

De jury op deze avond sprak zich lovend uit over de ondernemingsgeest van de deelnemers en beloonde de initiatieven “Aziza Kookt”, “Onze Klusvrouw” en “Laulau, kadootjes met een persoonlijk tintje” met een prijs in de vorm van extra publiciteit. De Ondernemersvereniging RVOZ gaf vervolgens alle geslaagde cursisten toegang tot haar ondernemersnetwerk.

Ondernemersvaardigheden
Taco Kuiper, wethouder Zorg en Inkomen gemeente Zoetermeer, reikte tenslotte aan alle deelnemers het ondernemerscertificaat uit van Qredits Microfinanciering Nederland. Hij benadrukte daarbij dat hij het zelfbewustzijn bij de mensen door de cursus ziet groeien om het heft in eigen handen nemen. De cursus traint de deelnemers ook in ondernemersvaardigheden om goed van start gaan.

Daniëlla Biogdanic, de ondernemerscoach in Ter Zake Het Ondernemershuis Zoetermeer krijgt al veel aanmeldingen binnen voor een volgende EigenBaas Avondschool Zoetermeer, die gepland staat voor na de zomervakantie. Meer informatie over EigenBaas Avondschool Zoetermeer: www.klaaronteondernemen.nl

Deelnemers aan de pitch: Aziza Bennouho: Aziza Kookt; Maria Krawczyk-van Es: Conversa school;  Milou Hüpscher: Mi Luz; Janine Gilliot: Greep op je leven; Alexandra Goes: Onze Klusvrouw; Rob Makkink: Makkink Meubelmaker; Almanice Kirindongo-Simon: Steriel Schoonmaakbedrijf; Berzie Blomme: Bebls, stressmanagement; Caroline Noordhoek: Caroonline; Marloes de Ruiter: Mrs. M; Laura Vooijs: LauLau.

< Terug naar overzicht
Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.