Ter Zake

Verbouwing Ter Zake en Werkplein door SEBO-ondernemer SKN Bouw

03-11-2017 Bron: Sociaal Economische Agenda (SEA)

Ter Zake Het Ondernemershuis en het Werkplein worden verbouwd. De werkzaamheden duren in ieder geval tot het einde van het jaar. Tijdens de verbouwing is Ter Zake Het Ondernemershuis gewoon open en kan gebruik gemaakt worden van de faciliteiten. De werkzaamheden worden uitgevoerd door SEBO-ondernemer SKN Bouw uit Zoetermeer. Het Werkplein en Ter Zake worden verbouwd zodat de dienstverlening van het UWV kan worden uitgebreid. Mensen met een WW-uitkering hoeven niet meer naar de Platinaweg in Den Haag, zij kunnen nu ook in Zoetermeer terecht.

Tijdelijke ingang - aangepaste openingstijden
Gedurende de werkzaamheden is de normale ingang van Ter Zake dicht voor bezoekers. Het Ondernemershuis is te bereiken via het Werkplein Zuid-Holland Centraal, Zuidwaarts 9, 2711 HH Zoetermeer. De parkeerplaats voor het Ondernemershuis is gesloten, SKN Bouw heeft hier de bouwplaats ingericht. Tijdens de verbouwing is Ter Zake Het Ondernemershuis geopend van 8.30 tot 16.30 uur. Het Ondernemershuis houdt de openingstijden van het Werkplein aan. De mensen die voor 16.30 uur in het Ondernemershuis zijn, kunnen tot sluitingstijd (18.00 uur) blijven.

SEBO-ondernemer SKN Bouw
SKN Bouw is de hoofdaannemer van de verbouwing. Projectleider Rick Baak: “SKN Bouw heeft in 2011 het oude postkantoor verbouwd tot het Werkplein en Ter Zake Het Ondernemershuis. We kennen dus elk hoekje! Samen met een aantal onderaannemers, waaronder Linthorst, Zwarthoud en Sepawand mogen we de uitbreiding voor onze rekening nemen. We doen er alles aan om het eindresultaat te laten voldoen aan de wensen van de opdrachtgever en om de overlast zo min mogelijk te laten zijn, zodat de bezoekers aan Ter Zake er geen hinder van hebben. Zo wordt er zo veel mogelijk geboord tussen 7 en 9 uur. Oplevering van het project zien we ook niet als het einde van een opdracht. Pas als de Gemeente tevreden is, dan zijn wij dit ook. En mooi dat dit al jarenlang resulteert in terugkerende opdrachten.” Baak verwacht dat de verbouwing eind 2017 klaar is.

SKN Bouw heeft een SEBO-Keurmerk, een keurmerk van de gemeente Zoetermeer, voor ondernemingen die maatschappelijk verantwoord ondernemen. Voor SKN Bouw is maatschappelijk verantwoord ondernemen vanzelfsprekend, het zit in het dna. “De slogan van het bedrijf is 'mensen maken het werk!' Het is vanzelfsprekend dat we samen werken met professionele krachten die hun vak verstaan. Wij vinden het belangrijk om een actieve bijdrage te leveren om de vakbekwaamheid en talent van onze medewerkers verder te stimuleren maar daarnaast maken we met elkaar deel uit van de maatschappij waarvan wij vinden dat iedereen gelijk is. Hoe mooi is het dan dat we als bedrijf belangeloos iets kunnen terugdoen voor anderen in de samenleving”, aldus Yvonne Jongeneelen.

Netwerkborrel: kijkje nemen in vernieuwd TZHO op 26 januari 2018
Team Ter Zake nodigt u van harte uit om het vernieuwde Ondernemershuis te bezoeken tijdens onze netwerkbijeenkomst voor ondernemers op vrijdag 26 januari 2018 van 16.00 tot 18.30 uur. Deze bijeenkomst is onderdeel van de opening van het vernieuwde Stadhuis op vrijdag 26 en zaterdag 27 januari 2018. Meer informatie over deze netwerkbijeenkomst en aanmelding vindt u binnenkort op www.tzho.nl/borrel

Meer weten over het SEBO-Keurmerk? Klik hier

< Terug naar overzicht
Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.