Ter Zake

Werkgeversbijeenkomst WERK! in Stadshart

19-04-2018 Bron: Sociaal Economische Agenda (SEA)

Unibail-Rodamco organiseert samen met Randstad Participatie en het WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal voor de tweede keer WERK! in Stadshart Zoetermeer. Doel is om tijdens WERK! op 28 juni jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan te helpen. De initiatiefnemers roepen werkgevers uit de regio Zoetermeer op zich aan te melden voor de speciale werkgeversbijeenkomst op dinsdag 24 april 2018.

Wat is WERK!
WERK! heeft als doel om werkgevers in de regio te bewegen om jongeren tot en met 30 jaar met een afstand tot de arbeidsmarkt een (eerlijke) kans te geven. Deze jongeren hebben door een ziekte, aandoening of andere omstandigheden een afstand tot de arbeidsmarkt. Vaak gaat het om zeer gemotiveerde mensen. Tijdens WERK! worden verschillende kandidaten aan werkgevers voorgesteld in een speeddate.

Werkgeversbijeenkomst 24 april
De initiatiefnemers van WERK! roepen werkgevers uit de regio Zoetermeer op om zich aan te melden voor de werkgeversbijeenkomst op 24 april. De bijeenkomst is van 18.00 - 20.00 uur in het Stadstheater in Zoetermeer. Tijdens deze bijeenkomst leren ondernemers meer over WERK!, komen ondernemers en jongeren aan het woord en geeft Randstad Participatie een toelichting over het vervolg van WERK!. Doel is om ondernemers te enthousiasmeren vacatures, werkervaringsplekken en stages aan te leveren waarvoor kandidaten worden gezocht, zodat tijdens het evenement op 28 juni werkgevers en kandidaten met elkaar kennis kunnen maken.

"Dit is een mooie kans voor werkgevers en werknemers", aldus Johan van Doorn van Unibail-Rodamco. "We zijn op zoek naar werkgevers die vacatures open hebben staan en op zoek zijn naar gemotiveerde kandidaten. Het liefst betaalde banen, maar stages en werkervaringsplekken zijn ook welkom. WERK! zoekt geschikte kandidaten bij en tijdens de banenmarkt op 28 juni kunnen werkgevers en kandidaten in speedmeets kennis met elkaar maken, wat moet resulteren in concrete plaatsingen. Uitgangspunt is het creëren van een inclusieve arbeidsmarkt, waarin iedereen meedoet."

Aanmelden 
Werkgevers/ondernemers kunnen zich aanmelden voor de bijeenkomst van 24 april via een email naar info@stadshart. Voor meer informatie: www.werk-zoetermeer.nl

< Terug naar overzicht
Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.