Ter Zake

Workshop MENG: recept voor effectieve communicatie

29-03-2018 Bron: Team Ter Zake

Veel (startende) ondernemers hebben moeite met het vinden van de juiste manier van communiceren met hun markt. Waar begin je? Advertentie, een brochure of toch social media, maar hoe dan? Doelgroep, wat is dat? Tekst, fotografie of illustraties, misschien wel video? Waar heeft mijn klant behoefte aan?

Vanuit praktijk inzichten en kennis over effectieve communicatie
In een gezamenlijke presentatie en workshop delen Rick Dekker en Ton van Zeijl hun kennis over de achtergronden van reclame maken en reclamefotografie. Niets is namelijk toeval, alle uitingen hebben een strategie en een doel. Vaardigheid in deze manier van denken helpt je bij het bepalen van jouw communicatie met jouw markt.

Doel workshop
Ondernemers helpen effectiever te communiceren met hun markt door inzicht te verwerven in het proces en de achtergronden van reclame maken.

Aan de slag
Na de presentatie gaan de deelnemers aan de slag, door in kleine groepjes, na te denken over hoe ze MENG bij hun eigen bedrijf kunnen toepassen.

De workshop vindt plaats op 11 april 2018 bij Ter Zake Het Ondernemershuis  Markt 3 2711 CZ  Zoetermeer, tijd: 19.00 - 21.30 uur.
Er is beperkt plaats  (maximaal 15 mensen) dus wil je er bij zijn, meld je dan snel aan bij:
* Ter Zake Het Ondernemershuis; info@tzho.nl of
* Appels & Peren reclame; rick@appelsenperenreclame.nl of
* Van Zeijl Photo Design: info@photodesign.nl

< Terug naar overzicht
Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.