Ter Zake

Regionale Startersavond 2017

Ruim 300 bezoekers bezochten op woensdagavond 22 november de derde editie van de Regionale Startersavond, dit jaar bij recreatiecentrum Dekker Zoetermeer. Wie een bedrijf wil starten of wie recent gestart is en behoefte heeft aan meer informatie, kon deze avond terecht bij regionale ondernemers en deskundigen. Zij boden een avond vol informatie, inspiratie en netwerken voor starters uit de regio Zuid-Holland Centraal. Er was een informatiemarkt en er konden workshops bezocht worden. Lees meer

WORKSHOPS

Van de volgende workshops zijn presentaties (pdf) beschikbaar:

Ter Zake Het Ondernemershuis Klaar voor de start van je eigen bedrijf.pdf (2,4 MB)

Hanneke Bor Help ik moet pitchen.pdf (8,2 MB)

Harrie Lamers De kracht van LinkedIn.pdf (6,3 MB)

ZZP Nederland Bepaal je eigen uurtarief.pdf (445,1 KB)

ZZP Nederland Starten als zzp-er.pdf (690,8 KB)

Aanbod ZZP Nederland:

Sluit je aan bij ZZP Nederland voor € 20,- (ex. btw) per jaar en ontvang het Handboek voor ZZP’ers gratis. Mail na aanmelding je naam en telefoonnummer, onder vermelding van Startersavond Zoetermeer naar info@zzp-nederland.nl en u ontvang het gratis handboek per post.

INFORMATIEMARKT

Op de informatiemarkt kon je je laten informeren over juridische zaken, marketing, administratie, financiering en netwerken. Daarnaast kon je inspiratie opdoen bij reeds gestarte ondernemers. Wil je nog eens een kijkje nemen bij deze deskundigen en bedrijven? Bekijk dan hun website:

Heb je nog een vraag?

Neem gerust contact op met de ondernemerscoach Ter Zake Het Ondernemershuis Irma de Graaff: 079 - 346 97 00 of i.m.de.graaff@zoetermeer.nl. Of kom langs bij Ter Zake Het Ondernemershuis op Markt 3 in Zoetermeer.

Op 26 januari 2018 is er een ondernemersborrel in Ter Zake Het Ondernemershuis. Ter Zake wordt dan officieel heropend na een ingrijpende verbouwing. Noteer deze datum alvast in je agenda.  

Blijf op de hoogte van alle bijeenkomsten in Ter Zake via www.tzho.nl/nieuwsbrief

Regionale Startersavond

De gemeenten Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp, Wassenaar en Voorschoten vormen samen de arbeidsmarktregio Zuid-Holland Centraal. Op het terrein van startende bedrijvigheid werkt ze nauw samen met de lokale portefeuilles economie. De Regionale Startersavond is een voorbeeld van deze succesvolle samenwerking.

Bekijk de foto's van de startersavond 2017 en volg de startersavond op Facebook @StartersavondZHC

 

 

Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.