Ter Zake

MKB Digicafé: Online & Social Marketing: Strategie

24 augustus 2021 19:30 - 20:30 Locatie: online

Tijdens het MKB Digicafé op 24 augustus trappen we af met een kennissessie verzorgt door Jochem van Loon (commercieel directeur) van het Haagse online marketingbureau SocialLane. Jochem introduceert je in de brede wereld van Online & Social marketing strategie. Waarom is het slim om in te zetten op Google? Wat is het effect van een digitale nieuwsbrief? Wat is het belang van online adverteren? Waarom is het belangrijk om sociale media in te zetten? Je mag van Jochem praktische tips verwachten die direct voor jou uitvoerbaar zijn.

>> Informatie en aanmelden

 

Deze bijeenkomst maakt deel uit van een serie van drie gratis online bijeenkomsten voor retailers en horeca over strategie, kanalen én social posts schrijven én continueren. 

Hoe bereik je jouw klanten en hoe profiteer je van digitale kansen voor jouw bedrijf? Als ondernemer is het gebruik van social media onmisbaar voor je marketing en communicatie. Hoe vergroot je de kansen voor jouw organisatie, hoe zorg je voor meer naamsbekendheid en hoe bereik je het juiste publiek? Goede vragen die allemaal aan bod komen tijdens drie opeenvolgende gratis MKB Digicafés op dinsdagvond 24 augustus, 7 september en 21 september. Meld je direct aan!

Tijdens dit speciale drieluik van het MKB Digicafé nemen we je mee in de wereld van Online & Social Marketing, speciaal gericht op retailers en horeca. In de online kennissessies delen experts alle ins & outs om succesvol aan de slag te gaan met online & social marketing.

 

< Bekijk gehele agenda
Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.