Ter Zake

MVO-Café: Slim ‘dealen’ met de hoge energieprijzen

24 november 2022 17:00 - 19:00 Locatie: Stadstheater

De huidige tijd, waarin crisissen zich opstapelen, vergt veel van de ondernemer. We lichten er eentje uit: “De Energiecrisis”, niemand had een jaar geleden kunnen bedenken, dat de prijzen van energie zo ongelofelijk zouden stijgen. Bezuinigen op energie is nu voor ons allemaal een opdracht. Een echte ondernemer denkt, crisis als kans en gaat aan de slag om er het beste van te maken. Zo ook de uitvinders van de slimme schakelaar van EcoSwitch en het bedrijf Karbonik, dat nieuwe hoogwaardige verwarmingssystemen heeft ontwikkeld. Deze beide innovaties worden toegelicht op onze volgende bijeenkomst. Dezo zal laten zien en horen wat vooral nog wel mogelijk is op het gebied van energie opwekken en hoe het met de subsidie staat. Daarenboven hebben wij enkele bedrijven uitgenodigd, die hun innovatieve producten op een kleine beursvloer ten toon zullen spreiden. Het belooft opnieuw een zeer interessante middag te worden en wij hopen van harte dat je aanwezig kunt zijn op:

Stadstheater - donderdag 24 november 2022 – van 17.00 tot 19.00

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Meld je HIER aan, of mail naar info@mvoz.nl o.v.v. naam, bedrijf en aantal personen.Mocht je toch verhinderd zijn, wil je dat ons dan ook laten weten? Wij hopen je te mogen verwelkomen op de 24e november.

Met vriendelijke groet,
Stichting MVO Zoetermeer
06 20410886

Over MVO-Zoetermeer

Stichting Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVOZ) streeft ernaar om het maatschappelijk verantwoord ondernemen in Zoetermeer te stimuleren door bedrijven te ondersteunen met de praktische vertaling naar hun bedrijfsvoering. Dit door bedrijven te laten zien dat MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) je bedrijf een stap verder kan brengen en ze daarbij ondersteunen hoe dat kant. Het levert je als bedrijf veel op. Gemiddeld hebben bedrijven die duurzaam ondernemen 5-10% meer rendement. 

Duurzaam ondernemen betekent o.a. voor bedrijven dat ze:

  • beter hun personeel en klanten kunnen aantrekken en binden 
  • bedrijfsrisico’s verminderen
  • aantrekkelijker zijn voor investeerders en overheidssubsidies
  • vaak een voorkeurpositie hebben bij overheidsopdrachten
  • innovatiever zijn

MVO-Café, een initiatief van de MVOZ in samenwerking met Stadstheater Zoetermeer

>> Aanmelden kan hier.

< Bekijk gehele agenda
Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.