Ter Zake

Netwerk Zoetermeer - Eindejaarsbijeenkomst 2022

14 december 2022 16:30 - 18:30 Locatie: Golden Tulip Zoetermeer

Graag sluiten we tijdens deze laatste netwerkbijeenkomst van het jaar, onder het genot van een hapje en drankje, een mooi netwerkjaar af bij Golden Tulip Zoetermeer.

Golden Tulip zal gezellig in kerstsfeer gehuld zijn, uiteraard met een sprankeltje goud. Manager Maurice Brancart en zijn team nodigen je graag uit om zowel binnen als buiten te komen genieten van lekkere winterse hapjes en drankjes. Doe een lekker warme trui aan, zodat je niet alleen binnen maar ook op het verwarmde terras bij de vuurkorf gezellig kunt genieten van al het lekkers. Zangeres Jamie Kradolfer zorgt voor de muzikale ondersteuning in kerstsfeer. Meezingen is uiteraard toegestaan! 

Programma

  • 16.30 uur Ontvangst
  • 17.30 uur Welkomstwoord Ruud Steggerda & Maurice Brancart
  • 17.40 uur Vervolg netwerkborrel
  • 18.30 uur Einde netwerkborrel

Voedselbankactie

Rondom en tijdens deze netwerkborrel organiseert Netwerk Zoetermeer traditiegetrouw de jaarlijkse Voedselbankactie. Met deze doneeractie halen we geld op voor de Voedselbank. De opbrengsten worden gebruikt om de gezinnen die momenteel afhankelijk zijn van de Voedselbank iets extra's te geven in hun boodschappenpakket in december. Donaties worden ontzettend gewaardeerd en beloond. Samen zorgen we ervoor dat ook de minder bedeelde gezinnen in Zoetermeer iets extra's hebben rond de feestdagen. Klik hier voor meer informatie of om alvast te doneren.

Aanmelden

Aanmelden kan via de Netwerk Zoetermeer Business App of via een mail aan angela@netwerkzoetermeer.nl

 

< Bekijk gehele agenda
Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.