Ter Zake

Small Business Event 'Durf te vragen!'

15 oktober 2019 18:00 - 21:30 Locatie: Ter Zake Het Ondernemershuis, Markt 3, Zoetermeer

Durf jij te vragen?

Hoe pakken andere ondernemers hun zaken aan? Hoe kan ik slim samenwerken? Welke mogelijkheden zijn er om mijn netwerk uit te breiden? Als ondernemer is het handig als je over veel verschillende onderwerpen actuele kennis hebt. Ontbreekt jou soms ook wat kennis of mis je een sparringpartner? Benut de kennis en ervaring van andere ondernemers!

Deze vierde editie wordt weer door ondernemersvereniging RVOZ en gemeente Zoetermeer georganiseerd op 15 oktober 2019 van 18.00 – 21.30 uur.

De kennissessie 'Durf te vragen!' is een small business event voor startende ondernemers, zzp’ers en mkb in de regio Zoetermeer. 

Tijdens deze inspirerende avond kun jij als ondernemer vragen stellen aan professionals en collega-ondernemers tijdens een tweetal kennissessies. Aansluitend is er een netwerkborrel waar je volop de gelegenheid hebt om ervaringen te delen. Je ontvangt dus feedback, tips en doet nieuwe contacten op.

Sessies

Bij de kennissessie 'Durf te vragen!' krijg je op jouw vraag feedback van andere ondernemers onder begeleiding van een deskundige sessieleider. De sessieleider heeft affiniteit met en kennis van het onderwerp. Je kunt deelnemen aan een sessie over:

  • Marketing, door Marloes de Ruiter - MDR Concepts / Zoetermeerse zakenvrouwen
  • Heb jij jouw juridische zaken op orde?, door Roxy de Weijer - Roxy Advocatuur/Meer Puur Netwerken en Floravontuur
  • Financiële risico's nemen of toch verzekeren? Het hoeft geen laste keuze te zijn!, door Jaap van der Wansem - Westeinder Adviesgroep
  • Online zichtbaarheid, door Martha Pelkman - Tekstbureau DRSPee/Meer Puur Netwerken
  • Hoe financier je je onderneming?, door Angela Koster - Mastiek Finance/Meer Puur Netwerken
  • Netwerken, door Georgine Mol - Molendier / BNI

Het programma ziet er als volgt uit:

18.00 uur Ontvangst in Ter Zake Het Ondernemershuis
18.30 uur Voorstellen specialisten en sessieleiders
19.00 uur 1e ronde met 3 sessies: marketing, juridisch, verzekeren
19.45 uur 2e ronde met 3 sessies: online zichtbaarheid, financiering, netwerken
20.15 uur Netwerkborrel
21.00 uur       Afsluiting

Aanmelden

De kennissessie 'Durf te vragen!’ is een gratis toegankelijk small business event voor geïnteresseerde ondernemers uit de regio Zoetermeer. Je hoeft geen lid te zijn van een vereniging. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Voor informatie en aanmelden: www.smallbusinesszoetermeer.nl

 

Small Business Events Zoetermeer

‘Small Business Events’ is een interessant programma voor en door ondernemers (zzp en mkb) in de regio Zoetermeer. ‘Small Business Events’ worden vormgegeven in een samenwerkingsverband tussen de Zoetermeerse ondernemersvereniging RVOZ, gemeente Zoetermeer en ondernemers uit Zoetermeer. De events zijn een reeks bijeenkomsten met interessante onderwerpen met als doel ondernemers te inspireren zodat zij hun bedrijf goed kunnen opbouwen en continueren.

< Bekijk gehele agenda
Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.