Ter Zake

TFP Startersmiddag - ondernemen in IT

28 oktober 2022 14:00 - 17:00 Locatie: Röntgenlaan 27, 2719 DX Zoetermeer

Ben jij IT’er en heb je drie tot zeven jaar ervaring? Heb jij ondernemende ambities? En vind je het spannend om de stap te zetten en voor jezelf te beginnen? Dan is het ondernemersprogramma van The Future Partners echt iets voor jou. In drie jaar tijd ontwikkel je alle kennis en kunde om als ondernemer aan de slag te gaan én je begint direct als eigen baas! Door ons unieke programma, onze belofte dat je binnen drie maanden op een klus zit en door ons kennisnetwerk in de IT heb je alles wat je nodig hebt om de stap naar ondernemerschap te maken. Door ons starterskapitaal hoef je geen grote pot beschikbaar te hebben om toch te gaan ondernemen. Daarbij is samen ondernemen ook veel leuker dan alleen en met de onzekere markt en stijgende prijzen is het ook fijn om samen sterker te staan.

Ben jij klaar om je eigen koers te bepalen? Om meer impact te maken op de beslissingen die gemaakt worden en om de erkenning voor je werk te krijgen? Dan maken wij graag kennis met jou tijdens onze Startersmiddag op 28 oktober aanstaande.

Programma:

14:00 – Welkomstwoord door Patrick & Vida
14:15 – Introductie ondernemers
14:30 – Inhoudelijk programma ondernemerspanel
15:00 – Q&A ondernemerspanel
16:00 – Einde met borrel & meet the partners

Geen commerciële onzin, maar voor en door ondernemers. Uiteraard met een hapje en een drankje. Waar wacht je nog op? Meld je aan en ontmoet de partners in Zoetermeer.

See you soon! 
The Future Partners

>> Informatie een aanmelden

< Bekijk gehele agenda
Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.