Ter Zake

Contact

 

Ter Zake Het Ondernemershuis is geopend tijdens kantooruren.

Ter Zake blijft de ontwikkelingen ten aanzien van het coronavirus nauwgezet volgen en past de openingstijden en/of eventuele bezoekersprotocollen daarop zonodig aan. Kijk op de voorpagina voor de actuele openingstijden.

Digitale informatie over ondernemen in Zoetermeer vindt u hier:

Voor start- & scale-ups met groeiambitie
Bent u een ondernemende start- of scale-up in Zoetermeer en staat u voor bepaalde uitdagingen? Dan maakt de accountmanager start- en scale-ups graag kennis met u. Haar jarenlange ervaring als ondernemerscoach, een netwerk met de juiste kennispartners en actuele kennis van relevante regelingen, activiteiten en bijeenkomsten zet ze met alle plezier in voor u, ondernemer met groeiambitie. Neem contact op met Ter Zake Het Ondernemershuis voor een afspraak.

Vergaderen
Heeft u als ondernemer een zakelijk bespreking of wilt u een grotere groep ontvangen? In Ter Zake is een representatieve vergaderruimte met audiovisuele hulpmiddelen beschikbaar tot maximaal 15 personen. Draagt de meeting bij aan het versterken van het ondernemersklimaat in Zoetermeer en omstreken, dan kunt u hier vrij gebruik van maken. Wel is het noodzakelijk een ruimte vooraf te reserveren. Dan kan via info@tzho.nl.

Accountmanagers economie Zoetermeer
Wilt u in contact komen met een accountmanager economie van de gemeente Zoetermeer? Zij staan hier voor u klaar.

Accountmanagers WerkgeversServicepunt
Wilt u als werkgever in Zoetermeer over personeelsvraagstukken in contact komen met het WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal. Klik dan hier.

Accountmanagers Regionaal Mobiliteitsteam Zuid-Holland Centraal
Ben je zelfstandig ondernemer en ben je geraakt door veranderingen in de markt? Het Regionaal Mobiliteitsteam Zuid-Holland Centraal (RMT ZHC) helpt werkzoekenden, werknemers en ondernemers met onder andere kosteloze (om)scholing en begeleiding. Lees hier meer informatie.

 

Openingstijden kantoortijden

 

maandag : 09:00 - 17:00 uur
dinsdag : 09:00 - 17:00 uur
woensdag : 09:00 - 17:00 uur
donderdag : 09:00 - 17:00 uur
vrijdag : 09:00 - 17:00 uur

Check hier voor afwijkende openingstijden

 

 

Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.