Ter Zake

Small Business (starters en zzp'ers)

Als starter of zzp’er weet jij dat beginnen met ondernemen een kwestie van pionieren is. Je weg zoeken, informatie vergaren, obstakels overwinnen én doorzetten. In Ter Zake Het Ondernemershuis helpen wij je graag om van jouw ondernemerschap een succes te maken.


 

Je eigen coach

Handig, een eigen ondernemerscoach. De coach helpt je bij vragen over bijvoorbeeld belastingen, financiën en het opstellen van een businessplan. Zij wijst je de weg binnen de gemeente en kan je in contact brengen met organisaties en bedrijven. Voor deze service aan jou als (startende) ondernemer brengen we je geen kosten in rekening.

Maak snel een afspraak met ondernemerscoach Irma de Graaff, telefoon 079 - 34 69 700. 


 

Small Business Events

‘Small Business Events’ is een interessant programma voor en door ondernemers (zzp en mkb) in de regio Zoetermeer. ‘Small Business Events’ worden vormgegeven in samenwerking tussen Netwerk Zoetermeer, gemeente Zoetermeer en ondernemers uit Zoetermeer. De events zijn een reeks kennisbijeenkomsten met interessante onderwerpen met als doel ondernemers te inspireren zodat zij hun bedrijf goed kunnen opbouwen en continueren. De events worden vermeld in een (regionale) ondernemersagenda met kennis en inspiratie. 

Agenda: www.smallbusinesszoetermeer.nl


 

Kennissessies "Durf te vragen!"

Hoe pakken andere ondernemers hun zaken aan? Hoe kan ik slim samenwerken? Welke mogelijkheden zijn er om mijn netwerk uit te breiden? Als ondernemer is het handig als je over veel verschillende onderwerpen actuele kennis hebt. Ontbreekt jou soms ook wat kennis of mis je een sparringpartner? Benut de kennis en ervaring van andere ondernemers en kom naar een van de kennissessies "Durf te vragen!", die elk kwartaal worden georganiseerd. Kijk in de agenda van Ter Zake wanneer de eerstvolgende staat gepland. Voor het overzicht met (regionale) ondernemersbijeenkomsten volg je de link naar:

Agenda: www.smallbusinesszoetermeer.nl


 

Workshops

Ondernemersnetwerk partners en/of ondernemers organiseren regelmatig kennissessies en workshops in Ter Zake Het Ondernemershuis, Markt 3, Zoetermeer. Klik hier voor het programma met aanbod van workshops.

 


 

Ter Zake Het Ondernemershuis

De centrale ontmoetingsplek voor alle ondernemers, dus ook voor jou als starter of zzp'er. Netwerken kan hier in een ongedwongen sfeer. Je kunt er met collega-ondernemers afspreken onder het genot van een gratis kop koffie of thee. Overleggen met een groep kan in één van de vergaderzalen. In Ter Zake Het Ondernemershuis tref je allerhande informatie voor ondernemers. Naast ondernemersspreekuren vinden er regelmatig workshops, trainingen en bijeenkomsten plaats.

Kijk hier voor de agenda of kom gewoon langs op Markt 3 in Zoetermeer.


 

Blijf op de hoogte

Wil je per e-mail op de hoogte blijven van alle activiteiten in en rondom Ter Zake Het Ondernemershuis? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan een aantal keer per jaar een nieuwsbrief en je ontvangt regelmatig uitnodigingen voor bijeenkomsten. 

Aanmelden nieuwsbrief


 

Laat jouw start- of scale-up groeien

Laat jouw start- of scale-up groeien! Heb je een startup of scale-up in Zoetermeer? Vergroot dan nu je kansen op succes en groei met scale booster. Met scale booster maak je slim gebruik van de aanwezige kennis, expertise en ondernemersnetwerken in Zoetermeer en de regio, zodat jouw bedrijf alle ruimte krijgt om te groeien.

https://www.scalebooster.nl 

 

Speciaal voor starters en zzp'ers

Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.