Ter Zake

DemiSec en Remto Automaterialen ontvangen SEBO-keurmerk

15-07-2019 Bron: Ter Zake Het Ondernemershuis

DemiSec en Remto Automaterialen hebben het SEBO-Keurmerk van de gemeente Zoetermeer ontvangen tijdens een SEBO-bijeenkomst bij Brood en Rozen (Bakker Jongerius) aan de Industrieweg in Zoetermeer.
Nicolette Bakker (DemiSec) en Arjan en Erwin Koole (Remto Automaterialen) kregen een bokaal en certificaat uit handen van wethouder Margreet van Driel (Werk en Inkomen).

Daarnaast ontvingen tien ondernemers voor de derde keer het SEBO-certificaat: Renewi, Flexibility, Aannemersbedrijf van der Meer, SKN Bouw, Blomsma Groep, Bakker Ammerlaan, Bosch Glaskunst, Van der Spek Hoveniers, VL Mail Service, Scholte Verhuis Groep en als SEBO-ambassadeur: Ecoware. Gemeente Zoetermeer waardeert bedrijven die zich onderscheiden op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom is het SEBO-Keurmerk in het leven geroepen, het keurmerk voor Sociaal Economisch Betrokken Ondernemen.

Meer informatie over het SEBO-Keurmerk

Foto: SEBO-ondernemers DemiSec en Remto Automaterialen met SEBO-ondernemers van het eerste uur. (Foto: Ton van Zeijl, Photodesign).

< Terug naar overzicht
Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.