Ter Zake

Game City Zoetermeer ontvangt SEBO-Keurmerk

12-03-2020 Bron: Ter Zake Het Ondernemershuis

Game City Zoetermeer heeft het SEBO-Keurmerk ontvangen van de gemeente Zoetermeer. Tijdens een bijeenkomst van het SEBO-netwerk bij ondernemer De Aquanoom reikte wethouder Werk en Inkomen Margreet van Driel het certificaat aan het bedrijf uit. Tevens ontving de Wereldwinkel Zoetermeer het certificaat voor SEBO-Ambassadeur uit handen van wethouder Economische Zaken Jan Iedema. De volgende bedrijven werden opnieuw voor twee jaar gecertificeerd: AppStudio, Bunnik, Daallin en Smits Van Emmerik Elektrotechniek. 

Tijdens de SEBO-uitreiking hebben tevens drie aspirant-leden voor het keurmerk een pitch gegeven over hun sociale onderneming: Ludo de Gruiter van Ge-Zwam, Patricia Munster van TRNDZ en Glenda van Duivenvoorde van Toespijs FeelGoodFood. Zij hebben afgelopen periode meegedaan aan het project Move2Social waarin sociale ondernemers in spe werden begeleid bij het opstellen van hun businessplan en het vergroten van hun netwerk. Naast de gemeente Zoetermeer doen ook Waddinxveen, Alphen ad Rijn, de Provincie Zuid-Holland, de Rabobank Haaglanden en KplusV mee aan dit project.

Meer weten over het SEBO-Keurmerk

Meer informatie over Move2Social

Foto: SEBO-ondernemers Game City, Wereldwinkel Zoetermeer, AppStudio, Bunnik, Daallin en Smits Van Emmerik vieren hun certificering. 
(Foto: Ton van Zeijl, Photo Design)

 


 

 

< Terug naar overzicht
Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.