Ter Zake

Klaar voor de digitale toekomst? Mijn Digitale Zaak helpt retailers

25-08-2022 Bron: Economische Zaken Zoetermeer

Om te groeien met uw bedrijf, is het belangrijk om efficiënt te werken. Digitalisering kan u daarbij helpen. Veel kleinere ondernemers zoals u willen wel digitaliseren, maar weten niet goed waar zij moeten beginnen. Of de mogelijkheden die zij zien, zijn te kostbaar. Daarom is er ondersteuning in de vorm van Mijn Digitale Zaak. Bent u ondernemer in het mkb met 2 tot 50 werknemers? Grijp deze kans dan aan en vraag subsidie aan!

Voorwaarden

Mijn Digitale Zaak is bedoeld voor bedrijven met personeel die over het laatste afgesloten boekjaar 2 tot 50 werknemers in dienst hadden en een jaaromzet hadden van maximaal € 10 miljoen.

U mag deze subsidie alleen ontvangen als u daarmee het de-minimisplafond niet overschrijdt. Dat is een regel vanuit de Europese Commissie, om te zorgen voor eerlijke concurrentie. Het algemene maximumbedrag is € 200.000 per zelfstandige onderneming over een periode van 3 opeenvolgende belastingjaren. Voor bepaalde sectoren geldt een lager maximumbedrag. U geeft aan dat u hieraan voldoet via een zogenoemde verklaring de-minimissteun. Deze verklaring is verwerkt in het aanvraagformulier voor Mijn Digitale Zaak en hoeft u dus niet apart in te dienen.

Looptijd

U kunt Mijn Digitale Zaak aanvragen vanaf 22 juni 2022, 9:00 uur tot en met 30 november 2022, 17:00 uur.

Vragen over Mijn Digitale Zaak?

Wij staan via mijndigitalezaak@rvo.nl graag voor u klaar als u vragen heeft over de subsidie. Heeft u vragen over de Routekaart, Digitaliseringsscan of leveranciers? Stuur dan een mail naar mijndigitalezaak@kvk.nl

Mijn Digitale Zaak is een gezamenlijk initiatief van INretail, KVK, MKB-Nederland, in opdracht van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. RVO voert de bijbehorende subsidie uit.

< Terug naar overzicht
Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.