Ter Zake

Ondernemersdienstverlening gemeente Zoetermeer, Ter Zake en WSP ZHC

03-04-2020 Bron: Economische Zaken Zoetermeer

Heeft u vragen of heeft u acute financiele problemen? Neem dan contact op met de gemeente Zoetermeer om samen met u te kijken naar de mogelijkheden en om u de weg te wijzen naar de juiste instanties. Bel de gemeente Zoetermeer via het gemeentelijk informatiepunt op:

14 079

Voor de ondernemers dienstverlening van de gemeente Zoetermeer, Ter Zake Het Ondernemershuis en de accountmanagers WSP ZHC gelden de volgende maatregelen:

  • De gemeente Zoetermeer richt de dienstverlening momenteel met name op ondernemers die door de coronamaatregelen problemen ervaren in hun bedrijfsvoering en/of in acute financiële nood verkeren en werkt hierin zo mogelijk samen met (lokale) belangenverenigingen voor ondernemers. Naast de mogelijkheid van telefonisch contact met de gemeente brengen wij ook graag onder uw aandacht:
     
  • Ondernemers kunnen voor arbeidsgerelateerde vragen terecht bij hun accountmanager WSP ZHC, zij zijn telefonisch bereikbaar: www.zhcwerkt.nl/accountmanagers.
  • Medewerkers van het WSP ZHC, UWV en economische zaken van de gemeente Zoetermeer werken - indien mogelijk - zo veel mogelijk vanuit huis;
  • Tot nader order is het niet mogelijk nieuwe afspraken te maken met de ondernemerscoach van Ter Zake Het Ondernemershuis;
  • Alle banenmarkten, speedmeets en andere evenementen van het WSP ZHC zijn afgelast;
  • De fysieke locatie van Ter Zake Het Ondernemershuis is tot nader order gesloten;
  • Eventuele vragen kunt u ook stellen via het e-mailadres info@tzho.nl.

Wij hopen met u dat deze situatie snel ten goede zal veranderen en we allemaal weer gezond en wel aan de slag kunnen. Tot die tijd blijven wij geloven in onze gezamenlijke veerkracht en creativiteit.

< Terug naar overzicht
Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.