Ter Zake

SEBO keurmerk voor Zoetermeerse ondernemers

25-03-2021 Bron: Economische Zaken Zoetermeer

MoreStorage, webwinkels brengen naar "the next level" is gespecialiseerd in fulfilment voor webshops van 20 tot meer dan 250 pakketten per dag. Hiervandaan wordt van alles verzonden, van wasmachines tot telefoonhoesjes.
Het SEBO keurmerk verdienen zij, omdat ze een veilige werkplek bieden aan werknemers met een beperking. Deze medewerkers krijgen ondersteuning en jobcoaching en de werkzaamheden worden zo afgestemd dat iedereen in zijn eigen werktempo kan groeien.
Het keurmerk werd uitgereikt door wethouder Jan Iedema, Paul van der Burg en Majka van Veen 
Gefeliciteerd met het keurmerk ook namens alle andere collega’s van het WSP ZHC

Bouwbedr. Gebroeders Huurman Zoetermeer B.V. is een allround bouwer voor aan- en (ver)bouw van luxe woningen, monumentale gebouwen en bedrijfspanden. Een klein en hecht bedrijf dat al bestaat sinds 1917. Door het lage verloop werken de meesten al vele jaren in het bedrijf.
Als erkend leerbedrijf hebben al vele scholieren de weg naar Gebroeders Huurman gevonden. Door corona is het nog niet gelukt een werknemer met een beperking te plaatsen. Maar, als het aan Gebroeders Huurman ligt gaat dat snel veranderen, liever vandaag nog dan morgen.
Het keurmerk werd uitgereikt door wethouder Margreet van Driel van Driel, Gregor Goedhart en Majka van Veen. 
Ook deze werkgever feliciteren we met het SEBO keurmerk

< Terug naar overzicht
Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.