Ter Zake

Small Business Event: Kennissessie Durf te vragen

30-08-2018 Bron: Team Ter Zake

Hoe pakken andere ondernemers hun zaken aan? Hoe kan ik slim samenwerken? Welke mogelijkheden zijn er om mijn netwerk uit te breiden? Als ondernemer is het handig als je over veel verschillende onderwerpen actuele kennis hebt. Ontbreekt jou soms ook wat kennis of mis je een sparringpartner? Benut de kennis en ervaring van andere ondernemers!

In het najaar viert Ter Zake Het Ondernemershuis in Zoetermeer zijn 5-jarig jubileum. In het kader van de festiviteiten organiseren ondernemersvereniging RVOZ en gemeente Zoetermeer op 15 oktober van 17.30 – 20.15 uur de kennissessie 'Durf te vragen!', een small business event voor startende ondernemers, zzp’ers en mkb in de regio Zoetermeer.

Tijdens deze inspirerende avond kun jij als ondernemer vragen stellen aan professionals en collega-ondernemers tijdens een tweetal kennissessies. Aansluitend is er een netwerkborrel waar je volop de gelegenheid hebt om ervaringen te delen. Je ontvangst dus feedback, tips en doet nieuwe contacten op.

Bij de kennissessie 'Durf te vragen!' krijg je op jouw vraag feedback van andere ondernemers onder begeleiding van een deskundige sessieleider. De sessieleider heeft affiniteit met en kennis van het onderwerp. Je kunt deelnemen aan een sessie over: marketing, administratie, groei, social media, juridisch en netwerken.

Naast de sessies is er een vraag- en aanbodwand aanwezig. Ben je op zoek naar een handig boekhoudprogramma of een goede webdesigner? Ben je net gestart als coach en zoek je een werklocatie? Of ga je importeren en zoek je hierbij hulp? Wat je vraag of aanbod ook is, laat je gegevens achter op de vraag- en aanbodwand en help elkaar verder.

Programma
17.30 uur Ontvangst in Ter Zake Het Ondernemershuis, Markt 3, Zoetermeer
18.00 uur Voorstellen specialisten en sessieleiders, presenteren vraag- en aanbodwand
18.30 uur Eerste ronde sessies: markteting, administratie en groei
19.00 uur Tweede ronde sessies: social media, juridisch en netwerken
19.30 uur Netwerkborrel

AANMELDEN

< Terug naar overzicht
Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
Tel.nr: 079-346 97 00
e-mail: info@tzho.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Ter Zake, ondernemerszaken en activiteiten.